Usturime in zona intima
![Irina251](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna.
Am o problema in timpul actului sexual. Dupa ce am orgasm cu squirt ma ustura foarte tare, ma refer, daca vrem sa mai continuam atunci cand ma penetreaza ma ustura ingrozitor si interior, dar si la intrarea in vagin. Si apoi ma irit acolo jos.
I s-a mai intamplat cuiva? E normal sa ma usture asa?
Am o problema in timpul actului sexual. Dupa ce am orgasm cu squirt ma ustura foarte tare, ma refer, daca vrem sa mai continuam atunci cand ma penetreaza ma ustura ingrozitor si interior, dar si la intrarea in vagin. Si apoi ma irit acolo jos.
I s-a mai intamplat cuiva? E normal sa ma usture asa?
2 comentarii
![Psiholog Pescaru Valentin](/arata_img.php?img=cont_171088.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna seara, nu, nu este normal sa usture asa. Exista in farmacii un test (ieftin) care indica daca este vorba despre o infectie, si de care tip este. Sau analize specifice (urocultura). Daca se dovedeste existenta unei infectii trebuie sa se testeze si partenerul si daca este cazul sa urmeze tratamentul potrivit. Pana la vindecarea completa, sexul trebuie evitat cateva zile iar apoi alte cateva zile doar protejat.
![Psiholog Niculina Ciuperca](/arata_img.php?img=cont_184294.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Bună seara!
Mergeți la un ginecolog și în urma controlului vă recomandă tratamentul corespunzător. Dacă este nevoie vă poate recomanda și anumite investigații.
Mergeți la un ginecolog și în urma controlului vă recomandă tratamentul corespunzător. Dacă este nevoie vă poate recomanda și anumite investigații.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5dupa sex are usturimi si dureri in zona genitala
- 3am usturimi in zona vulvelor, mictiuni dureroase si dese
- 3dureri in timpul actului sexual + usturimi
- 3Usturimi care nu le dau de leac. as dori un sfat
- 17Mancarimi si usturime si zona genitala, dureri abdominale
- 10candidoza genitala
- 2Usturimi ale uretrei
- 4Usturimi si mancarimi in zona vaginala
- 7Mancarime in vagin
- 2usturimi in zona genitala
- 9Despre probleme fara sfarsit in zona genitala
- 0besicute si usturime la penetrare
- 2Probleme cu menstruatia va rog raspundeti
- 0Usturime la contact
- 2Am dureri in timpul actului sexual si nu stiu de ce!
- 8Menstruație normala sau sarcina?
- 1Arsuri genitale si secretii/analize bune
- 2Ginecologie
- 4Dureri/arsuri piele penis jumatatea superioara
Mai multe informații despre: usturimea in zona genitala