De ce doare si a 2-a oara?

15-01-2012
venus17
Nu este medic/terapeut
venus17
Sunt cu prietenul meu de aproape 3 ani si m.am decis acum o luna ca el este persoana potrivita asa ca am facut.o cu el.Prima oara m.a durut foarte tare si am crezut ca am scapat insa si a2a si a 3a si a 4a oara m.a durut.Precizez ca este un tip foarte pasional deci nu se pune problema ca nu stie sa se poarte..Va rog sa.mi raspundeti.Multumesc!
6 comentarii
0
15-01-2012, ora 15:10
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Nu-i nimic anormal, te va durea din ce in ce mai putin insa, dupa care doar la inceputul actului sexual, iar cu timpul durerea va disparea total. Este doar o chestiune de timp, nu te ingrijora intrucat nu-i nimic anormal in a avea dureri inca.
0
15-01-2012, ora 18:30
venus17
Nu este medic/terapeut
venus17
Multumesc pt raspuns!M.ai mai linistit putin.
0
15-01-2012, ora 18:39
the_eye
Nu este medic/terapeut
the_eye
Eu nu cred ca este normal sa te doara. Cel mai probabil nu aveti un preludiu corespunzator.
0
15-01-2012, ora 21:02
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Fiecare organism este diferit the_eye, si eu am avut aceeasi problema ca si venus17, in timp a pierit bineinteles. Nu te ingrijora venus, peste o luna situatia va sta cu totul diferit.
0
15-01-2012, ora 22:26
venus17
Nu este medic/terapeut
venus17
of serios, mi.ai luat o piatra de pe inima otilia.a si the_eye probabil ai dreptate pentru ca atunci cand stiu ce urmeaza nu prea ma excit de frica durerii:D..el saracul incearca..
0
03-06-2012, ora 20:49
vasileana
Nu este medic/terapeut
vasileana
si eu am avut aceeasi problema.deci stai linistita...eu mereu ii spuneam iubitului si chiar se ingrijora si el[dar la noi e problema k facem dragoste mai rar chiar daca ne vedem in fiecare weekend pt k nu ne-am mutat inca impreuna]oricum venus...ai grija de tine.pupici
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Actul sexual propriu-zis
  • Durerea sexuală după naștere - ce spun studiile
  •