De ce doare si a 2-a oara?
Sunt cu prietenul meu de aproape 3 ani si m.am decis acum o luna ca el este persoana potrivita asa ca am facut.o cu el.Prima oara m.a durut foarte tare si am crezut ca am scapat insa si a2a si a 3a si a 4a oara m.a durut.Precizez ca este un tip foarte pasional deci nu se pune problema ca nu stie sa se poarte..Va rog sa.mi raspundeti.Multumesc!
6 comentarii
Nu-i nimic anormal, te va durea din ce in ce mai putin insa, dupa care doar la inceputul actului sexual, iar cu timpul durerea va disparea total. Este doar o chestiune de timp, nu te ingrijora intrucat nu-i nimic anormal in a avea dureri inca.
Multumesc pt raspuns!M.ai mai linistit putin.
Eu nu cred ca este normal sa te doara. Cel mai probabil nu aveti un preludiu corespunzator.
Fiecare organism este diferit the_eye, si eu am avut aceeasi problema ca si venus17, in timp a pierit bineinteles. Nu te ingrijora venus, peste o luna situatia va sta cu totul diferit.
of serios, mi.ai luat o piatra de pe inima otilia.a si the_eye probabil ai dreptate pentru ca atunci cand stiu ce urmeaza nu prea ma excit de frica durerii:D..el saracul incearca..
si eu am avut aceeasi problema.deci stai linistita...eu mereu ii spuneam iubitului si chiar se ingrijora si el[dar la noi e problema k facem dragoste mai rar chiar daca ne vedem in fiecare weekend pt k nu ne-am mutat inca impreuna]oricum venus...ai grija de tine.pupici
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3disconfort in timpul actului sexual
- 5este normal sa te doara cand intra...?
- 26Inapt la actul sexual
- 12Am nevoie URGENT de un raspuns: durere insuportabila
- 8Posibila sarcina? Un sfat urgent, va rog!
- 12Dureri in timpul actului sexual
- 14durere in timpul actului sexual
- 7abia am inceput viata sexuala ajutooooor
- 4Senzatia de -nevoie de toaleta- in apropierea orgasmului
- 5sangerare insotita de dureri in timpul actului sexual
- 4dureri in timpul actului sexual
- 17ce e de facut? un fetis periculos.
- 8Sex cu dureri groaznice si mancarimi interne
- 4dureri la inceputul penetrarii
- 17Virgina sau nu?
- 2dureri in tipul actului sexual
- 3dureri in timpul actului sexual
- 6Inceputul vietii sexuale: dureros si urat
- 8mancarimi... Ajutati-ma!
- 5de câteva luni am dureri în timpul contactului sexual... dispareunie
Mai multe informații despre: Actul sexual propriu-zis durerea in timpul actului sexual
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: