Scurgeri vaginale urat mirositoare mâncărime usturime și întârzierea menstruației
Buna! Ma numesc Maria și am 18 ani! Pe data de 4 august am avut penultimul contact sexual cu iubitul meu și când a introdus penisul in vagin m-a usturat foarte tare și simteam o oarecare durere. A doua zi au început și mâncărimile odată cu secrețiile alb branzoase și urat mirositoare. Au trecut 6 zile de atunci și nimic nu s-a schimbat. Am o igiena buna și corecta nu mi s a întâmplat niciodată așa, și îmi întârzie și menstruația de 5 zile, am făcut un test de sarcina după 4 zile de la întârzierea menstruației și a ieșit negativ ( tin sa Menționez ca testul l am făcut după amiaza). Credeți ca este vorba de o sarcina chiar dacă testul a ieșit negativ și de aceea am și secrețiile urat mirositoare, durere la contact sexual și usturime dar și mâncărime ? ( mâncărimea și usturimea le am și când ma spăl, nu doar la contactul sexual). VA ROG din suflet sa ma ajutați! Mulțumesc! :((
2 comentarii
Mancarimea si secretiile indica prezenta unei infectii pe care trebuie sa mergeti la medicul ginecolog sa o tratati. Infectiile netratate produc infertilitate si la barbati si la femei. Totodata trebuie cerut tratament si pentru partener. In timpul tratamentului nu au loc contacte sexuale.
Testul de sarcina se face la 7 zile de la intarzierea menstruatiei din prima urina de dimineata.
Folsiti prezervativul daca nu doriti sa ramaneti insarcinata.
Dupa inceputul vietii se sexuale se face anual si testul Papanicolau.
Testul de sarcina se face la 7 zile de la intarzierea menstruatiei din prima urina de dimineata.
Folsiti prezervativul daca nu doriti sa ramaneti insarcinata.
Dupa inceputul vietii se sexuale se face anual si testul Papanicolau.
Mergeți la ginecolog pentru investigații și tratament și respectați întocmai indicațiile medicului.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1dureri in timpul contactului sexual
- 9scurgeri continue
- 12dureri din cauza steriletului? va rog un raspuns!
- 4sensibilitate la urinare, sex dupa nastere
- 4Dureri si usturimi in timpul actului sexual
- 5secretii vaginale alb-verzui + dureri in timpul actului sexual
- 3simt durere in timpul actului sexual
- 11Nu stiu ce sa fac
- 3dureri in timpul actului sexual
- 4dureri la inceputul penetrarii
- 5dureri in timpul actului sexual, ce tratament as putea sa iau?
- 3Un sfat..:)
- 1dureri in timpul actului sexual
- 13zona intima are un miros neplacut si secretii abundente
- 1vagin, sangerare, urat mirositor
- 4Durere in timpul actului sexual
- 2Secreții vaginale
- 0Usturimi la contact sexual
- 1Igiena intimă, secreții
Mai multe informații despre: Secretiile vaginale anormale durerea in timpul actului sexual scurgeri vaginale cu miros
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: