Scurgeri vaginale urat mirositoare mâncărime usturime și întârzierea menstruației
Buna! Ma numesc Maria și am 18 ani! Pe data de 4 august am avut penultimul contact sexual cu iubitul meu și când a introdus penisul in vagin m-a usturat foarte tare și simteam o oarecare durere. A doua zi au început și mâncărimile odată cu secrețiile alb branzoase și urat mirositoare. Au trecut 6 zile de atunci și nimic nu s-a schimbat. Am o igiena buna și corecta nu mi s a întâmplat niciodată așa, și îmi întârzie și menstruația de 5 zile, am făcut un test de sarcina după 4 zile de la întârzierea menstruației și a ieșit negativ ( tin sa Menționez ca testul l am făcut după amiaza). Credeți ca este vorba de o sarcina chiar dacă testul a ieșit negativ și de aceea am și secrețiile urat mirositoare, durere la contact sexual și usturime dar și mâncărime ? ( mâncărimea și usturimea le am și când ma spăl, nu doar la contactul sexual). VA ROG din suflet sa ma ajutați! Mulțumesc! :((
2 comentarii
Mancarimea si secretiile indica prezenta unei infectii pe care trebuie sa mergeti la medicul ginecolog sa o tratati. Infectiile netratate produc infertilitate si la barbati si la femei. Totodata trebuie cerut tratament si pentru partener. In timpul tratamentului nu au loc contacte sexuale.
Testul de sarcina se face la 7 zile de la intarzierea menstruatiei din prima urina de dimineata.
Folsiti prezervativul daca nu doriti sa ramaneti insarcinata.
Dupa inceputul vietii se sexuale se face anual si testul Papanicolau.
Testul de sarcina se face la 7 zile de la intarzierea menstruatiei din prima urina de dimineata.
Folsiti prezervativul daca nu doriti sa ramaneti insarcinata.
Dupa inceputul vietii se sexuale se face anual si testul Papanicolau.
Mergeți la ginecolog pentru investigații și tratament și respectați întocmai indicațiile medicului.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5probleme sexuale la menopauza
- 2Menstruatie si secretie vaginala abundenta
- 12dureri din cauza steriletului? va rog un raspuns!
- 2dureri in timpul actului...
- 4Senzatia de -nevoie de toaleta- in apropierea orgasmului
- 3durere in timpul actului sexual... mi s-a spus ca este anexita
- 3Ce sa fac în aceasta situaţie: ma doare cand fac sex
- 4cum sa ii spun ce imi doresc?
- 7am des sangerari si dureri abdominale
- 8Scaun cu sange, durere de spate, oboseala, durere in timpul actului sexual
- 5Usturimi vaginale in timpul actului sexual.Rog raspuns!
- 5de 3-4 zile secretia vaginala nu mai este normala
- 5Secretie vaginala anormala?
- 2Dezvirginare imposibila
- 1Vaginita in sarcina
- 0Întrebare
- 0Întrebare mincarimi in zona intima, eliminari de culoare galbena cu miros urit
- 3Scurgeri vaginala gălbui spre verde in fiecare zii
- 1Infecție urinara? scurgeri abundente, alb-branzoase cu miros neplacut și mâncărimi
- 0Dureri in timpul actului sexual in timpul sarcinii
Mai multe informații despre: Secretiile vaginale anormale durerea in timpul actului sexual scurgeri vaginale cu miros
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: