Repaus sexual indelungat - durere in timpul actului sexual!
am mai postat subiectul si pe alta pagina a forumului, dar mi-am spus sa incerc si aici.
dupa o lunga perioada de timp in care nu am mai avut activitate sexuala - 10 luni - i finally did!happy.
DAR, doare ingrozitor si dupa o scurta inspectie am putut observa chiar la intrarea vaginului o mica leziune, de parca ar fi pocnit pielea. acum am o senzatie foarte stranie, de parca as fi fost dezvirgininata din nou. am intrat la apa!
s-a mai confruntat cineva cu o asemenea problema?
dupa o lunga perioada de timp in care nu am mai avut activitate sexuala - 10 luni - i finally did!happy.
DAR, doare ingrozitor si dupa o scurta inspectie am putut observa chiar la intrarea vaginului o mica leziune, de parca ar fi pocnit pielea. acum am o senzatie foarte stranie, de parca as fi fost dezvirgininata din nou. am intrat la apa!
s-a mai confruntat cineva cu o asemenea problema?
6 comentarii
:)) pe asta nu am mai auzit-o... probabil ti-a placut si te-ai fortat un pic mai mult decat trebuia :p... oricum e bine k esti happy... cred k se va remedia de la sine mica durere... zambeste si keep fucking :-p (cat esti tanara - daca mai esti :-p)
am aceeasi problema k si tn.si nu m am fortat si a fost un act normal.eu am vaginul destul de ingust si de aceea mi se intampla asta.acum depinde si cat de excitata ai fost.eu am fost destul si tot a durut.altceva nush sa ti zic dar daca afli mai multe scrie!cred ca nu suntem singurele in situatia asta.numai bine!
va zic eu ca va fortat... :-p baietii astia :-) Am vb si eu in dreapta si stanga, si le-a trecut dupa cateva zile. Voua?
Cu aceeasi pb m-am confrunat si eu dupa o abstinenta de aproape un an, a durut si chiar am sangerat un pic.Nu a fost nimic fortat:-), cred ca s-a incordat musculatura vaginala.Dar a trecut in cateva zile...deci nu e nimic grav;-)
Evident ca nu e nimic grav si e cat se poate de firesc, pentru ca muskii vaginului sunt foarte foarte elastici si daca nu ii soliciti o perioada lunga, vaginul se ingusteaza mult mult de tot; de-aia nici dupa nastere nu raman femeile enorm de dilatate, ce-ar mai fi?:))))):D:D ok, incearca sa faci niste exercitii si pentru intarirea vaginului, de fapt zona pubo-coccigiana, nu strica;) intra net pentru detalii
acum 2 ani am inceput sa am contacte sexuale cu prietenul meu. la inceput faceam dragoste zilnic si nu existau probleme,
dupa o perioada m'am hotarat sa merg la ginecolog k sa'mi prescrie anticonceptionale
. mi'a dat desorelle pe care il iau de 1 an.
dupa ce am inceput sa iau pastile nu am mai avut acelasi apetit sexual si in ultima vreme la fiecare contact sexual la inceput am dureri la penetrare in ciuda faptului k folosesc lubrifiant iar dupa contact uneori am mancarimi
. acest lucru mi-a afectat si relatia cu prietenul meu si as vrea sa imi recomandati ceva deoarece trec perioade mari de timp fara contact sexual
am fost la ginecolog si mi-a dat o crema femielle cu care m-am dat o perioada de timp crema care ma ajuta in lubrifiere din cate am vazut, dar dupa terminarea cremei totul a revenit la normal.
dupa o perioada m'am hotarat sa merg la ginecolog k sa'mi prescrie anticonceptionale
. mi'a dat desorelle pe care il iau de 1 an.
dupa ce am inceput sa iau pastile nu am mai avut acelasi apetit sexual si in ultima vreme la fiecare contact sexual la inceput am dureri la penetrare in ciuda faptului k folosesc lubrifiant iar dupa contact uneori am mancarimi
. acest lucru mi-a afectat si relatia cu prietenul meu si as vrea sa imi recomandati ceva deoarece trec perioade mari de timp fara contact sexual
am fost la ginecolog si mi-a dat o crema femielle cu care m-am dat o perioada de timp crema care ma ajuta in lubrifiere din cate am vazut, dar dupa terminarea cremei totul a revenit la normal.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am dureri in timpul actului sexual
- 12Prima data
- 4sensibilitate la urinare, sex dupa nastere
- 18legat de sex..
- 3Dureri in timpul actului sexual (intr-o anumita zona)
- 10penetreaza prea tare?? va rog! :(
- 25Am dureri (usturime) in timpul actului sexual... de ce?
- 4lipsa contact sexual
- 4durere la penetrare - ce trebuie sa fac sa nu mai am durerile astea?
- 4dureri in timpul actului sexual
- 4Durere foarte mare in timpul actului sexual!
- 4dureri la inceputul penetrarii
- 4am durere de penis de o saptamana, in timpul unui act sexual
- 3Vaginul se streamteaza dupa o perioada de abstinenta?
- 18Cum sa-mi reincep viata sexuala dupa o pauza de 5 ani?
- 0Candidoza Dureri in timpul si dupa actul sexual
- 0Întrebare
- 4Nu am facut sex de.6 ani
- 0Dureri in timpul actului sexual in timpul sarcinii
Mai multe informații despre: durerea in timpul actului sexual abstinenta sexuala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: