sunt frigida?

09-01-2008
arian@
Nu este medic/terapeut
arian@
Au foat perioade foarte lungi cand nu simteam nevoia sa fac dragoste cu iubitul meu, poate pentru ca aproape in fiecare seara am crampe la burta si nu ma simt bine, dar pe baza acestui fapt am devenit comoda sichiar daca ma simteam bine nu aveam chef sa o fac. Atunci cand o mai faceam ma durea si contactul sexula era foarte scurt. nu stiu. eu luam si anticonceptionala (logest), pe care mi le-a prescris medicul, dar de cand nu le mai iau para mi-a revenit ceheful chiar foarte mult.:).mi-a fost frica ca sunt frigida.
as vrea sa stiu ce inseamana mai exat o femeie frigida si dc anticonceptionalele pe care le luam ma pot afecta... sa-mi pierd cheful de a face dragoste. as vrea niste raspunsuri...sfaturi.
3 comentarii
0
10-01-2008, ora 00:00
ileana_cons
Nu este medic/terapeut
ileana_cons
Buna ziua,
Anticonceptionalele afecteaza libidoul, este una dintre reactiile adverse frecvente. Ii puteti spune ginecologului despre asta, si poate sa vi le schimbe-chiar daca au aceleasi substante, oamenii reactioneaza diferit la ele. Crampele de care va plingeti- trebuie vazuta cauza si tratate, si de asemenea trebuie vazut daca este vreo cauza pentru raportul sexual dureros. Deci, de fapt v-ar trebui un consult ginecologic care sa raspunda la toate intrebarile astea. Dar ideea este ca anticonceptionalele pot fi responsabile de lipsa apetitului sexual.
Multa sanatate,
Dr. Ileana Constantin
Medic rezident psihiatru
0
20-01-2008, ora 00:00
Psiholog Simina Munteanu
Psihologie, Sibiu
Psiholog Simina Munteanu
Este important de stiut care sunt cauzele acestor crampe abdominale, care s-au pus de-a curmezisul vietii tale sexuale, daca au aparut inainte de diminuarea dorintei sexuale, sau dupa.
Este posibil ca aceste dureri sa fie expresia corporala a refuzului de a face dragoste cu partenerul tau.
Chiar daca lucrurile stau asa, intrebarea nu este daca tu esti frigida, ci, mai degraba, ce anume s-a intamplat intre voi doi, incat s-a ajuns in punctul in care partenerul nu mai prezinta interes sexual pentru tine.
In situatii de acest gen, multe femei isi asuma intreaga responsabilitate, pe baza unei comparatii simpliste intre libidoul ei si cel al partenerului, uitand ca, in cazul sexului frumos, excitarea si disponibilitatea sexuala este mult mai puternic influentata de starea psihica generala.
0
20-02-2008, ora 00:00
lyonesse 2007
Nu este medic/terapeut
lyonesse 2007
fii foarte atenta la ce a scris doamna Simina ca are dreptate, si eu simteam la fel in schimb cind am schimbat partenerul in cazul meu sotul am crezut ca am devenit nimfomana!nu ma durea nimic si totul era perfect.probabil e chestia de compatibilitate si multa dragoste.pe curind!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durerea sexuală după naștere - ce spun studiile
  •