sunt frigida?
Au foat perioade foarte lungi cand nu simteam nevoia sa fac dragoste cu iubitul meu, poate pentru ca aproape in fiecare seara am crampe la burta si nu ma simt bine, dar pe baza acestui fapt am devenit comoda sichiar daca ma simteam bine nu aveam chef sa o fac. Atunci cand o mai faceam ma durea si contactul sexula era foarte scurt. nu stiu. eu luam si anticonceptionala (logest), pe care mi le-a prescris medicul, dar de cand nu le mai iau para mi-a revenit ceheful chiar foarte mult.:).mi-a fost frica ca sunt frigida.
as vrea sa stiu ce inseamana mai exat o femeie frigida si dc anticonceptionalele pe care le luam ma pot afecta... sa-mi pierd cheful de a face dragoste. as vrea niste raspunsuri...sfaturi.
as vrea sa stiu ce inseamana mai exat o femeie frigida si dc anticonceptionalele pe care le luam ma pot afecta... sa-mi pierd cheful de a face dragoste. as vrea niste raspunsuri...sfaturi.
3 comentarii
Buna ziua,
Anticonceptionalele afecteaza libidoul, este una dintre reactiile adverse frecvente. Ii puteti spune ginecologului despre asta, si poate sa vi le schimbe-chiar daca au aceleasi substante, oamenii reactioneaza diferit la ele. Crampele de care va plingeti- trebuie vazuta cauza si tratate, si de asemenea trebuie vazut daca este vreo cauza pentru raportul sexual dureros. Deci, de fapt v-ar trebui un consult ginecologic care sa raspunda la toate intrebarile astea. Dar ideea este ca anticonceptionalele pot fi responsabile de lipsa apetitului sexual.
Multa sanatate,
Dr. Ileana Constantin
Medic rezident psihiatru
Anticonceptionalele afecteaza libidoul, este una dintre reactiile adverse frecvente. Ii puteti spune ginecologului despre asta, si poate sa vi le schimbe-chiar daca au aceleasi substante, oamenii reactioneaza diferit la ele. Crampele de care va plingeti- trebuie vazuta cauza si tratate, si de asemenea trebuie vazut daca este vreo cauza pentru raportul sexual dureros. Deci, de fapt v-ar trebui un consult ginecologic care sa raspunda la toate intrebarile astea. Dar ideea este ca anticonceptionalele pot fi responsabile de lipsa apetitului sexual.
Multa sanatate,
Dr. Ileana Constantin
Medic rezident psihiatru
Este important de stiut care sunt cauzele acestor crampe abdominale, care s-au pus de-a curmezisul vietii tale sexuale, daca au aparut inainte de diminuarea dorintei sexuale, sau dupa.
Este posibil ca aceste dureri sa fie expresia corporala a refuzului de a face dragoste cu partenerul tau.
Chiar daca lucrurile stau asa, intrebarea nu este daca tu esti frigida, ci, mai degraba, ce anume s-a intamplat intre voi doi, incat s-a ajuns in punctul in care partenerul nu mai prezinta interes sexual pentru tine.
In situatii de acest gen, multe femei isi asuma intreaga responsabilitate, pe baza unei comparatii simpliste intre libidoul ei si cel al partenerului, uitand ca, in cazul sexului frumos, excitarea si disponibilitatea sexuala este mult mai puternic influentata de starea psihica generala.
Este posibil ca aceste dureri sa fie expresia corporala a refuzului de a face dragoste cu partenerul tau.
Chiar daca lucrurile stau asa, intrebarea nu este daca tu esti frigida, ci, mai degraba, ce anume s-a intamplat intre voi doi, incat s-a ajuns in punctul in care partenerul nu mai prezinta interes sexual pentru tine.
In situatii de acest gen, multe femei isi asuma intreaga responsabilitate, pe baza unei comparatii simpliste intre libidoul ei si cel al partenerului, uitand ca, in cazul sexului frumos, excitarea si disponibilitatea sexuala este mult mai puternic influentata de starea psihica generala.
fii foarte atenta la ce a scris doamna Simina ca are dreptate, si eu simteam la fel in schimb cind am schimbat partenerul in cazul meu sotul am crezut ca am devenit nimfomana!nu ma durea nimic si totul era perfect.probabil e chestia de compatibilitate si multa dragoste.pe curind!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 15nu simt placere
- 5Probleme in timpul actului sexual
- 7virgina? sau...
- 9Tratament chisturi ovariene
- 3vreau un rasp urgent!!!!!!
- 6ma doare cand fac sex
- 6Penetrare dureroasa... De orgasm nici sa nu povestec
- 4dureri in timpul actului sexual
- 4probleme si dureri insuportabile.. in timpul sexului
- 8Sex cu dureri groaznice si mancarimi interne
- 11Nu stiu ce sa fac
- 6am usturimi cand fac sex
- 4am durere de penis de o saptamana, in timpul unui act sexual
- 5dureri in timpul actului sexual, ce tratament as putea sa iau?
- 5Usturimi vaginale in timpul actului sexual.Rog raspuns!
- 2Dezvirginare imposibila
- 2Usturime la contact sexual
- 3Menstruație prea devreme
Mai multe informații despre: Frigiditatea durerea in timpul actului sexual
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: