S.O.S.! eructatii permanente, arsura gat, secretii groase lipicioase pe care le scot din gat
Buna ziua,
Am 41 de ani si de 4 ani ma confrunt cu o problema la care nimeni din Romania nu a dat de cap.
Initial a aparut greta si o "RACEALA" PE GAT si eructatii.
Am fost la gastro, am facut endoscopie superioara si aveam HP si gastrita.
Am crezut ca am gasit raspunsul la problema mea. Dupa 2 scheme de tratament cu antibiotice am scapat de HP, dar eructatiile si "RACEALA PE GAT" ERAU PERMANENTE.
Am mai facut 2 endoscopii unde a aparut o minima gastrita. Am incercat IPP, antiacide, probiotice, enzime, trat homeopat, suc cartofi, , MOTILIUM, SPASMOMEN, ETC, ETC.nu functioneaza nimic.
Disperata mi-am facut si 2 manometrii si o PH-metrie. Rezultatele au fost diferite, la 1 manometrie - HIPERTONIE SEI, la a 2-a - totul ok si ph metria ok cu diagnosticul "ESOFAG HIPERSENZITIV. Mi-au dat niste pastile pentru cap timp de 6 luni...fara efect.
Am aceleasi simptome:
-eructatii permanente (chiar si pe stomacul gol). Nu am simtit niciodata mancarea ca vine pe esofag
- arsura gat
- secretii groase lipicioase pe care le scot din gat
Acum iau GERDOFF - si acesta fara rezultat.
Tin sa pecizez ca mananc sanatos, de regim, nu fumez, nu beau acidulat, cafea nu mananc mezeluri, prajeli, fast food.
Daca ma poate ajuta cineva cu un sfat. Ce investigatii sa mai fac?
Am 41 de ani si de 4 ani ma confrunt cu o problema la care nimeni din Romania nu a dat de cap.
Initial a aparut greta si o "RACEALA" PE GAT si eructatii.
Am fost la gastro, am facut endoscopie superioara si aveam HP si gastrita.
Am crezut ca am gasit raspunsul la problema mea. Dupa 2 scheme de tratament cu antibiotice am scapat de HP, dar eructatiile si "RACEALA PE GAT" ERAU PERMANENTE.
Am mai facut 2 endoscopii unde a aparut o minima gastrita. Am incercat IPP, antiacide, probiotice, enzime, trat homeopat, suc cartofi, , MOTILIUM, SPASMOMEN, ETC, ETC.nu functioneaza nimic.
Disperata mi-am facut si 2 manometrii si o PH-metrie. Rezultatele au fost diferite, la 1 manometrie - HIPERTONIE SEI, la a 2-a - totul ok si ph metria ok cu diagnosticul "ESOFAG HIPERSENZITIV. Mi-au dat niste pastile pentru cap timp de 6 luni...fara efect.
Am aceleasi simptome:
-eructatii permanente (chiar si pe stomacul gol). Nu am simtit niciodata mancarea ca vine pe esofag
- arsura gat
- secretii groase lipicioase pe care le scot din gat
Acum iau GERDOFF - si acesta fara rezultat.
Tin sa pecizez ca mananc sanatos, de regim, nu fumez, nu beau acidulat, cafea nu mananc mezeluri, prajeli, fast food.
Daca ma poate ajuta cineva cu un sfat. Ce investigatii sa mai fac?
6 comentarii
Se pare ca niciun raspuns la sesizarea mea.
Inseamna ca sunt singura cu aceasta problema.
Inseamna ca sunt singura cu aceasta problema.
Buna ziua! Inca va confruntati cu aceste probleme?
Si nu ati gasit niciun tratament? Si eu am simptome asemanatoare..
Secretiile din gât pot fi cauzate de nas, puteti verifica partea aceasta..eu cel puțin am pățit. La fel, o hernie hiatala poate da eructatii...refluxul gastric, chiar daca nu sunt arsuri pe gât..si eu am reflux, dar tot cu eructatii, fără arsuri..la endoscopie se vedea hernia hiatala..la fel, h.p poate recidiva si da simptome de genul..incercati si naturiste in paralel..sunt bune curcuma, menta, fenicul..eliminati alimentele inflamatoare gen lactate, dulciuri. Sanatate!
Buna ziua,
Am aceleași simptome ca dumneavoastră.
In anul 2023 am avut acelasi episod cu eructații frecvente. Am ținut tratament cu gel de aloe, gerdoff și cu in green, și scăpasem după un timp de simptome. De câteva săptămâni au reapărut și de ieri am inceput același tratament de anul trecut și sper sa îmi treacă și de data asta. Dumneavoastră va mai confruntați cu această situație? Ați aflat de la ce sunt aceste eructații? Eu presupun că la mine au apărut după o perioadă mai stresanta.
Am aceleași simptome ca dumneavoastră.
In anul 2023 am avut acelasi episod cu eructații frecvente. Am ținut tratament cu gel de aloe, gerdoff și cu in green, și scăpasem după un timp de simptome. De câteva săptămâni au reapărut și de ieri am inceput același tratament de anul trecut și sper sa îmi treacă și de data asta. Dumneavoastră va mai confruntați cu această situație? Ați aflat de la ce sunt aceste eructații? Eu presupun că la mine au apărut după o perioadă mai stresanta.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6De vreo 5-6 zile am probleme cu stomacul
- 3disconfort abdominal in special dimineata
- 4usturimi, mici dureri, in zona omuletului
- 3de sase ani... am eructii zilnice.ma balonez foarte mult.
- 3sunt disperata... am rosu in gat si ma ustura, am luat ospen si azitromicina
- 8Puncte mici albe pe amigdale, usturime in gat si nod in gat
- 5Rosu in gat, usturime in gat, durere musculara... recomandari
- 3Nu pot inghiti ! Usturime in gat.
- 1Durere in gat
- 3Durere in gat
- 9Dureri/usturimi frecvente în gat
- 0apasare pe piept
- 1Probleme cu vocea de cateva luni
- 2Gat uscat si usturime
- 0Disconfort la stomac
- 2Ragai des