Usturime in gat
De ceva timp am o usturime in gat, cateodata ma mai si doare dar nu tare, ma gandesc ca e de la regimul meu alimentar care nu e foarte bun, beau foarte multe sucuri.Vreau sa va rog daca ma puteti ajuta cu niste sfaturi despre ce regim trebuie sa tin ca sa imi revin. Dupa sarbatori merg la medic dar pana atunci chiar nu am cum sa ajung.Va rog mult daca ma puteti ajuta!
2 comentarii
De inghitit inghit normal, cateodata simt ca am ceva care ma arde atata tot, si am observat ca atunci cand consum acidulate am acesta problema.De tigari m-am lasat pentru ca la fel simteam ceva in gat care parca ma ardea asa si cu acidulatele.Vreau sa va spun ca regimul alimentar este foarte prost sunt zile cand mananc prima masa la 2-3 si tot asa.Va rog daca ma puteti ajuta cu un sfat ce ar putea fi si un regim alimentar.Va multumesc si va doresc sarbatori fericite!
citeste tot ce am scris aici depre faringite provocate de refluxul gastro-esofagian
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2ajutor ma ustura foarte rau gatul
- 162esofagita de reflux
- 4mi se infunda nasul si ma ustura gatul des
- 6Am probleme cu gatul, adica am usturimi frecvente, de aproximativ 2 ani
- 4usturimi, mici dureri, in zona omuletului
- 7raguseala care persista
- 4ORL. ni s-a prescris nizoral dar nu cunosc nici o ameliorare.
- 6Laringita cronica congestiva hiperplazica rosie, pe fond peptic si disodie hiperfunctionala
- 9usturime in gat si limba foarte alba..
- 2Durere, usturime permanenta in gat
- 2Dureri in gat senzatie de usturime.
- 3Nu pot inghiti ! Usturime in gat.
- 1Durere/usturime in gat de 2 saptamani
- 2Arsuri in gat
- 3Durere in gat
- 9Dureri/usturimi frecvente în gat
- 0apasare pe piept
- 1Senjatia de arsură în gît
- 2Amigdala stanga marita
Mai multe informații despre: usturimea in gat
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: