Usturime in cerul gurii.

05-12-2021
VMihai
Nu este medic/terapeut
VMihai
Buna ziua! De vreo 5 ani ma confrunt cu urmatoarea problema si nu ii dau de capăt. In sezonul rece, chiar si in cel cald daca folosesc AC la masina cred ca mi se inflameaza in spatele nasului si in cerul gurii locul, il simt uscat si elimin o sputa de culoare verde, galben destul de coagulata, gura urat mirositoare iar mirosul vine din spre cerul gurii-nas. In sezonul de iarna trebuie sa iau Paracetamol ca sa imi ameleoreze simptomele deoarece am stari ca de raceala(dureri musculare, temperatura cateodata pana la 38g iar sputa verde inchis) iar apoi tuse. Am facut numeroase investigații Ct, Rmn pt sinusuri, cap si am ieșit cu rezultate negative. De respirat, respir bine.
In locuinta am avut probleme cu mucegaiul.
Iar baietelul meu in varsta de 4 ani a fost diagnosticat cu stafilococ auriu la exudatul nazal. Mi s a parut ca are aceleași simptomatologii ca mine.
Sunt fost fumator. Am fumat 7 ani și m am lasat de vreo 8 ani.
Multumesc!
4 comentarii
0
05-12-2021, ora 09:02
VMihai
Nu este medic/terapeut
VMihai
Rezultat RMN cu substanță : Nu se constata modificări la nivelul orbitelor sau modificări opto-chiadmatice. Hipofiza are structura si dimensiunea in limite normale. Unghiuri ponto-cerebeloase si Cai libere, fără anomalii de semnal. Fără modificări de semnal la nivelul sinusurilor paranazale sau al celulelor mastoidiene. Fara anomalii evidente la nivelul calotei sau bazei craniului.
Rezultat Ct cu substanta: Structurile liniei mediene sunt in pozitie normala, nedeviate. Sinusurile fetei si celule mastoidiene sunt normal aerate. Fara modificări de struvtura osoasă la nivelul craniului.
Examinarile sunt facute in 07.2021.
0
05-12-2021, ora 09:15
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
Pe forum sunt Mii de postări unde am explicat ca Gatul.. Face parte din tractul Digestiv
Au acelasi nerv și sistem limfatic comun
ATI citit??
Acolo găsiți ce alimente dăunează la gat
Investigațiile se fac la Gastrologie
0
05-12-2021, ora 10:22
Dr. Ioana Voda
ORL - Otorinolaringologie, Bucuresti
Dr. Ioana Voda
Buna ziua, v- ati dat singur raspuns. Posibil ca aveti o rinita alergica la anumite mucegaiuri, asociat unui portaj cronic de stafilococ auriu. ( avand in vedere ca aveti imagistica normala- nu sinuzita). Exista tratament pt asa ceva. Succes
0
05-12-2021, ora 12:59
VMihai
Nu este medic/terapeut
VMihai
Ok, vă mulțumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Arsuri în gât - cauze, tratament și sfaturi utile
  •