cicatrici lasate de varsat de vant
Cum as putea sa scap de niste cicatrici lasate de varsat de vant ?Exista vreo solutie?va multumesc
10 comentarii
Laserterapie- Calea DOROBANTILOR 32 A, ETJ 1, CAM 12=DNA DORINA, FIZIOTERAPIE.
De regula, varsatul de vant nu prea lasa cicatrici ci doar o usoara pigmentare, dupa caderea crustelor, care este trecatoare..acum cat timp ai avut varicela ?
Am avut acum 2 saptamani, dar m-am scarpinat pt ca l-a inceput am crezut ca am cosuri si mi-au ramas 2 cicatrici destul de mari pe fatza.Ce sansa am sa scap de ele ?
S-ar putea sa dispara de la sine la 3-4 saptamani de la debut...mai ai rabdare.mai tarziu vei merge sa te vada un dermatolog..
Buna ziua!Eu am de cel putin 10ani aceste cicatrici, se poate sa scap cumva de ele si cat ar fi costul acestei interventii?Au forma unor gropite pe fata.Stima.
am varsat de vant adica aproape miau trecut my am cateva cruste si gata dar au ramas pe fata si pe corp pete foarte rosii.acestea trec sau o sa ramna asa?aceste pete sunt gauri (cicatricile care raman)?va rog sa ma ajutati k sunt f speriata si plang toata ziua.nu am spart nici una nu mam scarpinat doar k a cazut crusta si a ramas foarte rosu.va multumesc frumos
stai linistita yioanaa, alea dispar dupa vreo 2-3 saptamani.Da-te cu galbenele dupa ce iti trece boala
sigur??multumesc frumos si vroiam sa stiu daca in acest stadiu se my poate lua boala?adik ink am cateva cruste 7 8 ink nepicate.sora mea nu a luat ink si a stat langa mine de la inceput si au trecut deja 2 sapt juma si nu a luat. my pot transmite boala?va multumesc frumos
a trecut o luna de cand am avut varsat de vant si miau rams cicaticile pe fata.ce se poate face k sa mi dispara? tratamente cv?multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2pete ramase
- 8cicatrice post-acneice
- 12Cicatrice frunte
- 7ajutor cicatrice - recomandari
- 6varsat de vant sau nu?
- 6ce sa fac ca sa am mai multa imunitate la piele?
- 4urme lasate de cosuri
- 0Injectii cu cortizon pentr tratarea cictricilor
- 0cicatrici pe fata de la arsura chimica
- 1Cicatrici mari post-acneice
- 0Cicatrici problema
- 0Varsat de vant cate zile trebuie sa stai in casa la adulti
- 0reparare cicatrice
- 1Am o operație de invaginatie intestinala pe care as vrea sa o fac cu laserul
- 1Cicatrice operație chirurgicală
- 2Discutii despre varicela
- 4Ajutor !! Bebelușul meu de 6 luni a făcut varicela și plânge incontinuu
- 0Prevenție cicatrice