cicatrice hipercroma
buna ziua as dori daca puteti sa imi spuneti cum se poate trata o cicatrice hipercroma o am pe fata si se vede foarte urat este de un rosu intens o am de vre-o 3 ani, in urma unui punct negru ce l-am scos mi-a ramas aceasta cicatrice. va multumesc anticipat
3 comentarii
Buna seara. Ati putea atasa o poza? Nu reusesc sa mi dau seama din descrierea/diagnosticul dumneavoastra daca este vorba despre o cicatrice hipertrofica (ceva crescut in relief si de culoare diferita) sau despre o hipercromie reziduala postinflamatorie (o pata de culoare diferita de pielea inconjuratoare).
desigur ca da http://postimg.org/image/a2f1c9vi3/
consider ca este hipercromie reziduala postinflamatorie deoarece nu prezinta modificari in relieful pielii, doar culoarea difera fata de restul pielii.
consider ca este hipercromie reziduala postinflamatorie deoarece nu prezinta modificari in relieful pielii, doar culoarea difera fata de restul pielii.
Leziunile hipercrome postinflamatorii sunt pete brune/maro/bej...nu rosii. O leziune reziduala nu ramane rosie dupa 3 ani. Cel mai bine ar fi sa mergeti sa va consulte un dermatolog, eventual cu dermatoscopie, pentru un diagnostic precis si tratament in concordanta. Ce va pot spune insa din poza este ca nu aveti o hiperpigmentare reziduala post inflamatorie.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6cicatrici depigmentate
- 2Help... cicatrici urate???!!!
- 2refacerea unor zgaraieturi, a unor cicatrice
- 3pete pe fata in urma cosurilor
- 3semne de la bube
- 5hiperpigmentare cicatrice
- 0Semne dupa Acnee
- 1Bioptron. Acnee. Cicatrici
- 1cicatrice cheloida la copil
- 0Injectii cu cortizon pentr tratarea cictricilor
- 2Cum pot "sterge" sau macar diminua doua cicatrici hipertrofice?
- 4arsura la mana ma puteti ajuta sa scap de semnu de pe mana
- 2problema gamba
- 7Semne acnee
- 0reparare cicatrice
- 1Am o cicatrice ciudata
- 3Semne de la varicela
- 2cicatrice pe buza
- 1Cicatrice operație chirurgicală
- 0Cum pot elimina aceste cicatrici
Mai multe informații despre: cicatricile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: