Urgent ! Va rog analizele fetitei mele de 3 ani si 6 luni
Rezultatele fetitei mele de 3 ani si 6 luni sunt:exudat faringian cultura:prezent streptococ beta hemolitic grC si stafilococ patogen.Hematologie:(voi trece doar cele care au iesit in afara int de referinta)leucocite 11300; limfocite4.09; VSH la 1 ora 30, la 2 ore 58;proteina "C" reactiva-cantitativ 10.86.Examenul de urina: aspect usor tulbure, albumina 10mg/dl, nitriti pozitiv+, leucocite 8, saruri prezenti fosfati amorfi, flora microbiana prezenta.Urocultura:>100.000 UFC/ml, Proteus.Va rog dati-mi un raspuns, tin sa precizez ca merge la camin, raceste foarte des si acum de 2 zile are niste dureri groaznice cand urineaza.Ce poate avea si daca se poate transmite si la fratiorul ei de 1 an si 8 luni? Va multumesc.
3 comentarii
Da, infecti adin cavitatea bucala si faringe se poate transmite fratiorului prin sarutari si tot ce ating cu gura sau mana!
Rezultatele fetitei arata o infectie acuta faringiana, complicata cu o cistita(poate chear o infectie renala).Este Vital ca mane dimineata sa mergeti la pediatrie..si daca vi se recomanda o internare...n.o refuzati!
Rezultatele fetitei arata o infectie acuta faringiana, complicata cu o cistita(poate chear o infectie renala).Este Vital ca mane dimineata sa mergeti la pediatrie..si daca vi se recomanda o internare...n.o refuzati!
Multumesc frumos pt raspuns.Am fost si ni s-a dat KLACID250mg 1/4 tableta la 8 ore si AUGMENTIN ES 2, 5 ml la 12 ore.Fetita are cam 16 kg dozajul este bun?
ca si antibiotic este bine!
Dar cred ca trebuea sa va recomande si ceva tratament local?
Pantru gat...gargara...pastilute de supt, regim alimentar..fara bauturi acidulate si reci..
Pentru cistita ceva ceaiuri diuretice...
Dar cred ca trebuea sa va recomande si ceva tratament local?
Pantru gat...gargara...pastilute de supt, regim alimentar..fara bauturi acidulate si reci..
Pentru cistita ceva ceaiuri diuretice...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3copil de 8 ani
- 4Analize la copil de 1.2 ani
- 2interpretare analize medicale
- 3interpretare analie
- 3as dorii o diagnosticare pentru fiica mea...
- 4Intrepretare analize copil
- 0interpretare rezultat analize
- 0limfocite crescute copil de 1an
- 0Interpretare analize.
- 1Interpretare analize
- 0Interpretare analize
- 2Analize copil 6 ani
- 3Interpretare analize copil de 5 ani
- 1Alaninaminotransferaza (GPT/ALAT/ALT) crescut baietel de 4 ani si 8 luni
- 2Analize copil 2a9luni
- 0Limfocite marite copil 1 an si 8 luni
- 0Îngroșarea interstițiului peribronhovascular predominant hiliobazului drept