interpretare analize copil 2 ani şi 10 luni
Bună ziua!
In urma unui contraol de rutină al băieţelului meu am constatat valori alterate la următoarele analize:leucocite(WBC)-11, 66;TGO-36;fosfatază alcalină-616;exudat faringian-floră mixtă saprofită;secreţie nazală-floră mixtă saprofită, in rest valori in limite normale.Menţionez faptul că in afara unei agitaţii continue specifice varstei băieţelul mănancă foarte bine, doarme bine, insă in ultimele două luni nu a mai luat in greutate=13 kg cu inălţime 94 cm.Aş dori să ştiu dacă este necesară o investigaţie mai aprofundată şi paşii pe care ar trebui să-i urmez! vă mulţumec anticipat pentru profesionalitatea dumneavoastră!
In urma unui contraol de rutină al băieţelului meu am constatat valori alterate la următoarele analize:leucocite(WBC)-11, 66;TGO-36;fosfatază alcalină-616;exudat faringian-floră mixtă saprofită;secreţie nazală-floră mixtă saprofită, in rest valori in limite normale.Menţionez faptul că in afara unei agitaţii continue specifice varstei băieţelul mănancă foarte bine, doarme bine, insă in ultimele două luni nu a mai luat in greutate=13 kg cu inălţime 94 cm.Aş dori să ştiu dacă este necesară o investigaţie mai aprofundată şi paşii pe care ar trebui să-i urmez! vă mulţumec anticipat pentru profesionalitatea dumneavoastră!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Cum se poate evita ca -ASLO- sa mai creasca?
- 12proteina reactiva c, fibrinogen mari-stafilococ patogen?
- 3analize copil
- 3Interpretarea rezultatelor analizelor - baiat de 11 ani
- 8analize medicale
- 4Intrepretare analize copil
- 4brge la copil de 3 ani
- 0interpretare analize copil
- 0Anizocitoza moderata Hipocromie discreta Limfocitoza 1% limfoplasmocite
- 1Anti-tiroglobulina foarte mare
- 3Interpretare analize copil de 5 ani
- 4Analize medicale crescute la copil de 4 ani
- 0Monocite crescute și număr de granulocite imature scăzut
- 2Analize copil 2a9luni
- 0Limfocite marite copil 1 an si 8 luni
- 2Analize fetita 8 ani
- 0Posibil leucemie copil 12 ani?
- 0Interpretare analize
- 2Trebuie sa ma îngrijoreze aceste rezultate?
Mai multe informații despre: analize la copil
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: