analize medicale copii
valori analize copil 12 ani mai mici decat valori normale si nu stiu daca este o problema, daca trebuie sa consult un medic, si daca da la ce medic de specialitate ar trebui va rog frumos un raspuns
(WBC) leucocite 3, 61 10 9/l
Neu 1, 44
Neu% 38, 80 %
(MCV) 77 fl
colesterol seric normal 89 mgdl
trigliceride serice 30 mgdl
va rog frumos un raspuns
(WBC) leucocite 3, 61 10 9/l
Neu 1, 44
Neu% 38, 80 %
(MCV) 77 fl
colesterol seric normal 89 mgdl
trigliceride serice 30 mgdl
va rog frumos un raspuns
4 comentarii
De ce aţi făcut analizele acestea? era bolnav sau avea ceva?
nu era bolnav cand am facut analizele am facut mai multe analize de rutina dar aceste au iesit mici iar restul au iesit bune
a fost putin racit inainte de a face aceste analize
a fost putin racit inainte de a face aceste analize
Nu vad nimic anormal in aceste analize... doar intr-adevar poate sa arate ca a trecut printr-o infectie si s-au consumat un pic leucocitele... si nu e cazul sa va faceti multe griji daca e scazut colesterolul, poate ati auzit ca majoritatea lumii se lupta in disperare cu problemele legate de colesterolul mare asa ca mai bine nu va chinuiti sa dati grasimi copilului ca sa ii imbolnaviti arterele...
va multumesc pentru raspuns,
grasimi nu mananca si nici nu m-am gandit sa introduc in alimentati lui alceva decat ce consuma acum incerc pe cat posibil sa manance sanatos singura problema daca pot sa o numesc asa este ca nu poate sa consume unele legume si din acest motiv i fac cam periodic analize pentru a verifica mineralele si vitaminele si in special glicemia deoarece tatal baiatului este bolnav de diabet, din acest motiv si nu numai avem o alimentatie destul de sanatoasa
grasimi nu mananca si nici nu m-am gandit sa introduc in alimentati lui alceva decat ce consuma acum incerc pe cat posibil sa manance sanatos singura problema daca pot sa o numesc asa este ca nu poate sa consume unele legume si din acest motiv i fac cam periodic analize pentru a verifica mineralele si vitaminele si in special glicemia deoarece tatal baiatului este bolnav de diabet, din acest motiv si nu numai avem o alimentatie destul de sanatoasa
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3copil de 8 ani
- 0interpretare analize copil 2 ani şi 10 luni
- 3interpretare analie
- 12proteina reactiva c, fibrinogen mari-stafilococ patogen?
- 3analize copil
- 8analize medicale
- 0interpretare rezultat analize
- 4brge la copil de 3 ani
- 0interpretare analize copil
- 1Rezultate analize bebe
- 0Ecograf la o fetita de 8 ani
- 0Limfocite crescute bebelus 3 luni si jumatate
- 0TGO si fostfataza alcalina marite copil 1 an si 6 luni
- 1Alaninaminotransferaza (GPT/ALAT/ALT) crescut baietel de 4 ani si 8 luni
- 0Monocite crescute și număr de granulocite imature scăzut
- 2Analize fetita 8 ani