urgent! :-s pot ramane insarcinata??
buna seara.Am o nelamurire...si as vrea sa aflu cat mai repede un raspuns.Eu si prietenul meu am avut relatii sexuale...eu eram in a 13-a zi a ciclului menstrual...(care imi e neregulat, insa de obicei dureaza in jur de 30-32 de zile, iar menstruatia in jur de 5-6 zile).Nu stiu daca am pus corect prezervativul.Pot sa raman insarcinata daca nu am pus bine prezervativul?(nu sa spart...sau...se poate sparge, si sa aiba doar o gaurica mica?:-s)..trebuie sa iau pastila de a 2a zi?va rog sa imi raspundeti cat de repde.si..va multumesc anticipat.
8 comentarii
Ai pus prezervativul care a ramas la locul lui pe toata perioda contactului ? Stai linistita si nu mai fi stresata caci nu ai ramas insarcinata, nu are rost sa mai iei pilula de urgenta...
prezervativul a ramas la locul lui pe toata perioada contactului.ok, va multumesc mult:*
stai linistita ca nu poti sa ramai insarcinata atat de usor, sunt cupluri care se chinuie ani sa ramana ea gravida..asa k stai linistita mai ales daca ati lfolosit prezervativul
Buna ziua !As avea si eu o intrebare, daca prietenul meu ejaculeaza in afara si nu in mine pot ramane insarcinata?Cum as putea sa-l pacalesc sa-si dea drumu in mine, vreau un copil multumesc
si eu am aceeasi problema; daca ai reusit cumva sa il pacalesti, te rog invata-ne si pe noi
spunei ca iei anticonceptionale sau alte masuri de prevenire a sarcinii si nu mai este o problema si poate ejacula in tine... dar nu cred ca se procedeaza asa. nu va fi doar copilul tau... ar trebui sa fie o decizie comuna :)
acuma 3 saptamani am stimulat un act sexual impreuna cu iubitul meu iar el a ejaculat pe pantalonii mei mai exact pe picior de indata ce am observat am sters repede. pot ramane insarcinata?
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4e ceva in neregula?
- 2sint insarcinata?
- 4am uitat pastila... exista riscul sa fiu insarcinata?
- 7se poate ramane insarcinata cu anticonceptionale?
- 5Menstruatie neregulata -amenoree - SOP
- 7sarcina sau nu?
- 0oare sunt insarcinata?
- 3insarcinata?
- 4sunt insarcinata?
- 4pot ramane gravida daca am pus mana pe vagin dupa ce am atins un penis?
- 4pot ramine insarcinata daca sunt virgina?
- 2e posibil sa fiu gravida?
- 8Prezervatul s-a rupt (pt prima data)
- 0Care sunt sansele unei sarcine cand e inca virgina?
- 4Dereglare hormonala in lipsa contactului sexual?
- 0Pauza anticonceptionale - sansa sa raman gravida?
- 0Pot fi insarcinata? iau pastilele Femicur pentru reglarea menstruatiei
- 0Sarcina la 8 luni după cezariana.
- 2Am sânii măriți, crampe abdominale si greata de la mirosul unor alimente
- 1Menstruatie neregulata
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? Ciclul menstrual neregulat
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: