urgent! :-s pot ramane insarcinata??
buna seara.Am o nelamurire...si as vrea sa aflu cat mai repede un raspuns.Eu si prietenul meu am avut relatii sexuale...eu eram in a 13-a zi a ciclului menstrual...(care imi e neregulat, insa de obicei dureaza in jur de 30-32 de zile, iar menstruatia in jur de 5-6 zile).Nu stiu daca am pus corect prezervativul.Pot sa raman insarcinata daca nu am pus bine prezervativul?(nu sa spart...sau...se poate sparge, si sa aiba doar o gaurica mica?:-s)..trebuie sa iau pastila de a 2a zi?va rog sa imi raspundeti cat de repde.si..va multumesc anticipat.
8 comentarii
Ai pus prezervativul care a ramas la locul lui pe toata perioda contactului ? Stai linistita si nu mai fi stresata caci nu ai ramas insarcinata, nu are rost sa mai iei pilula de urgenta...
prezervativul a ramas la locul lui pe toata perioada contactului.ok, va multumesc mult:*
stai linistita ca nu poti sa ramai insarcinata atat de usor, sunt cupluri care se chinuie ani sa ramana ea gravida..asa k stai linistita mai ales daca ati lfolosit prezervativul
Buna ziua !As avea si eu o intrebare, daca prietenul meu ejaculeaza in afara si nu in mine pot ramane insarcinata?Cum as putea sa-l pacalesc sa-si dea drumu in mine, vreau un copil multumesc
si eu am aceeasi problema; daca ai reusit cumva sa il pacalesti, te rog invata-ne si pe noi
spunei ca iei anticonceptionale sau alte masuri de prevenire a sarcinii si nu mai este o problema si poate ejacula in tine... dar nu cred ca se procedeaza asa. nu va fi doar copilul tau... ar trebui sa fie o decizie comuna :)
acuma 3 saptamani am stimulat un act sexual impreuna cu iubitul meu iar el a ejaculat pe pantalonii mei mai exact pe picior de indata ce am observat am sters repede. pot ramane insarcinata?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1e posibil sa fiu insarcinata?
- 2am facut sex neprotejat cu prietenul meu si mi-a intarziat mestruatia cu 5 zile
- 2oare sunt inarcinata?
- 3Daca nu a ejaculat am sanse sa raman gravida?
- 8am emotii numai la gandul ca.. as fi insarcinata
- 8Poti ramane insarcinata asa usor?
- 10Exista vreun risc???
- 4Sangerari vaginale neregulate
- 0insarcinata sau dereglare?
- 4pot ramane gravida daca am pus mana pe vagin dupa ce am atins un penis?
- 4posibila sarcina?
- 5posibila sarcina?
- 9Sunt gravida?
- 1Insarcinata sau intarzie menstruatia?
- 1sa mai fac un test de sarcina?
- 1Sunt insarcinata?Sfatul unui medic, va rog!
- 2SARCINA?
- 2Sanse sa raman insarcinata?
- 3Sex neprotejat în ziua 16 (ovulație)
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? Ciclul menstrual neregulat
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: