imi fac griji degeaba?

25-10-2007
alinna
Nu este medic/terapeut
alinna
sunt noua pe acest forum si as avea sa va adresez o intrebare.Am avut un contact sexual pe data de 19 (primul de altfel)protejandu-ma cu prezervativ.Eram si in a 4-a zi a ciclului deci dupa calculele mele eram in afara perioadei fertile.Prezervativul nu s-a rupt, de fapt ejacularea a avut loc afara dupa care am continuat(dupa ce el s-a spalat pe maini si si-a pus un nou prezervativ).chestia e ca pe mine de 4 zile ma dor ovarele.si imi fac tare multe griji..Credeti ca as avea motive?plss un raspuns
3 comentarii
0
29-10-2007, ora 00:00
alinna
Nu este medic/terapeut
alinna
stie cineva sa-mi raspunda??va rog...
0
30-10-2007, ora 00:00
eo
Nu este medic/terapeut
eo
dupa inceperea vietii sexuale se produc diverse schimbari...e posibil sa fie asta cauza durerilor...in legatura cu sarcina, pt linistea ta, asteapta 14 zile de la contactul sexual si fa un test!
toate cele bune.
0
30-10-2007, ora 00:00
eo
Nu este medic/terapeut
eo
in plus, simptomele unei sarcini nu apar asa devreme! te rog ajuta-ma si tu, daca stii ceva in legatura cu cazul meu!:-<
multumesc anticipat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •