Urgent! Aş putea rămâne însărcinată?
Buna ziua. Aa avea nevoie de o lămurire. Am luat anticonceptionale Mercilon timp de trei luni. Luna aceasta, am vrut să renunt la ele, insă pana la urma le-am luat. Nu le-am luat însă aşa cum ar fi trebuit, din ziua a 8a, dupa pauza de 7 zile, timp în care mi-a venit menstruaţia. Trebuia sa iau prima pastila dintr-un nou blister joi. Însă sâmbătă am luat pastila de joi si vineri, duminică pe cea de sâmbătă şi duminică, fiindcă aşa am înţeles că revin la ordinea iniţială, iar azi, luni am luat pastila care trebuia. Ultima zi a menstruaţiei a fost pe 25. Am avut contacte sexuale în aceste zile, unele cu prezervativ. Azi însă am avut un contact sexual neprotejat, însă partenerul meu nu a ejaculat în mine. Totuşi îmi este teamă că aş putea rămâne însărcinată, deşi voi continua să iau pilulele. Există vreun mod prin care as putea să evit această sansă? Am inteles că nu pot lua pilula de a doua zi, dacă folosesc Mercilon,
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Aceeasi intrebare: oare pot fi insarcinata?
- 3intarzierea ciclului menstrual din cauza anticonceptionalelor, pete maronii...o posibila sarcina?!
- 3de cateva sapt. am stari de greata si uneori si pofte si mi-a intarziat cm.. oare sunt insarcinata?
- 8ajutati-ma si pe me.plssss
- 5pot ramane insarcinata, , ,.
- 9posibil gravida am nevoie de un sfat bun va rog
- 3sunt sau nu insarcinata
- 2E posibil sa fiu insarcinata?
- 3oare e sarcina sau altceva?
- 3posibil sarcina?
- 4este sarcina?
- 4E posibil sa fi ramas insarcinata? Sau pilula inca isi face efectul?
- 1Intarziere menstruatie
- 0AJUTOR ! Pot fi insarcinata?
- 0Pot rămâne gravida?
- 1Posibila sarcina?
- 2Întrebări despre o viitoare sarcina
- 1sa ma ingrijorez in legatura cu o posibila sarcina?
- 4Îmi răspundeți și mie va roggg???? E urgent ! mi-e frica de sarcina!
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: