Urgent ! Ajutor
![windows51](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna! In urma cu cateva zile am avut niste mancarimi in zona genitala, si fara sa imi dau seama pe moment am frecat mai puternic cu hartia igienica facand niste iritatii in zona vaginului si pe interiorul labiilor, dupa aceea am facut dus, si dupa agravandu-se in niste răni rosii pe margini si galbui pe interior, care ustura de moarte, mai ales la urinat ustura de moarte. Am pun comprese cu rivanol, cu ceai de muşețel, am dezinfectat cu apa oxigebata, am dat cu alifie de galbenele si propolis, in cele din urma am pus si pudra de talc dar tot degeaba, parca nu se vindeca. Ce pot face?
1 comentarii
![clara_p](/arata_img.php?img=cont_10875.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Mergeti la ginecolog pentru consult clinic si analize.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3mari mancarimi urmate apoi de usturimi in zona genitala
- 4de cateva zile am anumite mancarimi in zona vaginului
- 4tratament acnee si mancarimi vaginale = candida?
- 9astept un raspun urgent cine ma poate ajuta
- 4Prezint uneori mancarimi in acea zona, insa nu foarte deranjante, care dispar odata cu bubitele
- 5Pruit genital si anal
- 0Probleme la penis
- 6foarte uscata in zona genitala, umflat, rosu, ma mananca, ma ustura si ma jeneaza cand merg
- 4Mancarime excesiva. Raspuns urgent, va rog!
- 0Inflamare a zonei genitale
- 3Mâncărimi in partea genitală
- 2infectie
- 2infectie vaginala
- 2Mancarimi la menstruatie
- 0Ginecologie
- 0Analize secretie vaginala/col uterin
- 2Ajutati-ma ! am fost diagnosticata cu condiloame genitale.
- 0Prurit in zona intima
- 16Salut! dimineața picătura galbena mancarime usoara pe canalul penis nu miroase
- 1Mâncărimi și rană in zona intimă
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala zona genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: