pata pe picior in zona genitala si mancarimi
Buna ziua,
In urma cu cateva saptamani in zona scrotului, pe picioare au aparut 2 pete rosii si mari (cat jumatate de palma). Seara acele locuri ma mananca destul de tare, ceea ce este estul de inconfortabil. Pe langa asta petele par sa creasca si sa se estinta pe picior in jos si spre anus.
Aveti idee ce este? cum as putea trata aceasta problema?
Multumesc.
In urma cu cateva saptamani in zona scrotului, pe picioare au aparut 2 pete rosii si mari (cat jumatate de palma). Seara acele locuri ma mananca destul de tare, ceea ce este estul de inconfortabil. Pe langa asta petele par sa creasca si sa se estinta pe picior in jos si spre anus.
Aveti idee ce este? cum as putea trata aceasta problema?
Multumesc.
9 comentarii
0
10-11-2008, ora 15:02
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Ati observat daca nu cumva aceste pete au aparut dupa un contact sexual neprotejat? Incercati sa va dati cu o crema pe nume Lomexin (nu va speriati, in farmacii se vinde ca fiind crema vaginala insa nu se foloseste exclusiv doar in acea zona). Cel mai probabil este vb dsp o infectie cu un fungus sau un protozoar. Daca puteti luati si metronidazol 2/zi timp de 7 zile.
Numai Bine!
Numai Bine!
Buna ziua din nou si multumesc de promptitudine,
Acele pete nu au aparut in urma unui contact sexual neprotejat, deoarece nu obijnuiesc sa fac sex neprotejat.
Daca-mi dau cu acele creme, si nu sunt adecvate problemei pe care o am eu se poate intampla ceva?
Multumesc.
Acele pete nu au aparut in urma unui contact sexual neprotejat, deoarece nu obijnuiesc sa fac sex neprotejat.
Daca-mi dau cu acele creme, si nu sunt adecvate problemei pe care o am eu se poate intampla ceva?
Multumesc.
Daca nu-ti trce cu CLARITIN cream(pentru dermatita, eczema si eruptie cutanata ), ai face bine sa mergi la dermatologie, caci pe forum sfaturile pot fi si neavizate !
marea mea problema este ca sunt foarte mult timp plecat in tara si nu prea am timp sa ajung la medic. Daca as fi avut acel timp liber, as fi fost din prima saptamana de cand mi-a aparut aceasta "eczema".
- Multumesc mult pentru sfaturi.
Voi incerca si parerea unui farmacist sa vad ce poate recomanda, daca se potrivesc parerile voi si incerca ceva. (eu am vrut sa stiu daca este ceva grav, deoarece m-am cam speriat cand am vazut ca nu trece)
- Multumesc mult pentru sfaturi.
Voi incerca si parerea unui farmacist sa vad ce poate recomanda, daca se potrivesc parerile voi si incerca ceva. (eu am vrut sa stiu daca este ceva grav, deoarece m-am cam speriat cand am vazut ca nu trece)
0
10-11-2008, ora 20:07
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Daca nu ati avut contact sexual neprotejat inseamna ca ati facut o alergie. Va recomand unguent hidrocortizon 1% (este cel mai bun si mai rapid antialergic topic dintre toate). Daca nu va trece consultati un dermatolog in orice parte a mapamond-ului v-ati afla.
Exista intr-adevar si pareri sau sfaturi neavizate, insa in acest caz nu se pune aceasta problema doamnule/a
vbaltaretu :)
Exista intr-adevar si pareri sau sfaturi neavizate, insa in acest caz nu se pune aceasta problema doamnule/a
vbaltaretu :)
Multumesc mult, am sa incerc asta si voi reveni cu un post privind rezultatele solutiei.
Voi incerca unguent hidrocortizon 1%.
O seara placuta.
Voi incerca unguent hidrocortizon 1%.
O seara placuta.
DACA SUNTETI MAI ATENT SA CAUTATI UN DOMN DOCTOR CU BLUZA ALBASTRA DE LA IASI DOCTOR DERMATOVENERICE DANSUL A DAT TRATAMENT LA ASA CEVA(DANSUL ESTE DE LA SPITALUL MILIATAR IASI)IL GASITI PE LA PAGINA 30.TRATAMENTUL ERA:TRAVOCORT 2I-7ZILE , TRAOGEN-SEARA , 23 ZILE.UITATIVA MAI LA SFARSIT REPREZINTA SPITALELE MIHALACHE ASA CEVA.E BRUNET CU BLUZA ALBASTRA.
SPUNEA CA APARE MAI ALES LA BARBATI IN REGIUNEA INGHINALA, RAREORI LA FEMEILE MAI GRASUTE.
SPUNEA CA APARE MAI ALES LA BARBATI IN REGIUNEA INGHINALA, RAREORI LA FEMEILE MAI GRASUTE.
buna ziua am si eu o problema ceva asemanatoate cu a lui daniel!!!!
da la mine sa format din cauza la transpiratie cred!!!!ma maninca si se intinde pata rosie dar mai e ceva ca si cum sar curata pielea e ceva alb asa puteti sa ma ajutati si pe mine cu un sfat??
multumesc anticipat
da la mine sa format din cauza la transpiratie cred!!!!ma maninca si se intinde pata rosie dar mai e ceva ca si cum sar curata pielea e ceva alb asa puteti sa ma ajutati si pe mine cu un sfat??
multumesc anticipat
Salut! Și eu an patit la fel.. ai aflat ceva?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11pete pe piele.
- 2pete rosii pe maini si corp
- 4pete rosii-negricioase in zona fesiera...
- 6o umflatura in zona genitala
- 3mancarime insuportabila in zona genitala
- 13Boli cu transmitere sexuala
- 4de doua saptamani - mancarimi in zona intima si insarcinata in luna a IV-a
- 3crema vaginala
- 6ajutati-ma va rog... ce boala as avea: mi-a aparut o iritatie in zona genitala
- 4piele... cu pete si exfolianta
- 48pete rosii pe corp fara mancarimi
- 0Usturime mancarime...stres
- 2Cu ce sa tratez o dermatoza?
- 7Boli de piele Ajutor
- 1Urinez de la o vreme foarte des, am o mancarime si o jena pe canal.. diagnostic?
- 1Pete pe gat, stomac si spate
- 2infectie
- 1Pete spontane în zona sânului
- 1Pată pe spate (2 poze)
Mai multe informații despre: pete pe piele mancarimile in zona genitala zona genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: