Ureche infundata / tiuit

Buna ziua, acum 3 ani mi-a tipat cineva puternic in ureche, am auzit un tiuit puternic si am avut urechea infundata cam 3-4 saptamani.
Am fost la orl si am facut audiograma ( aud la fel cu ambele urechi )
M-a verificat sa vada daca am timpanul perforat si a spus ca sunt in regula si o sa imi treaca. Nu am avut infectie, insa mi-a dat niste anti-inflamatoare Aerius daca nu ma insel.
Problema e ca de atunci mereu cand aud un zgomot mai puternic mi se infunda urechea, imi trece dupa in 2-3 ore sau zile.
Acum o saptamana mi-am cumparat niste casti pc si de atunci am urechea mereu infundata desi le folosesc la un volum de 10%.
Aud un foarte mic tiuit cand ma pun in pat si e liniste toatala.
Intrebarea mea este, trebuie sa imi fac griji ? Pot sa ma duc in club sau sa ascult muzica la casti fara sa imi fac probleme ? Pot sa rezolv cumva aceasta sensibilitate ? Mai mult ma panichez cu gandul ca am ceva , am impresia ca aud putin mai slab insa dupa cum am spus cand am facut audiograma totul a fost ok ( atunci era foarte infundata urechea si tiuitul era puternic )
Am fost la orl si am facut audiograma ( aud la fel cu ambele urechi )
M-a verificat sa vada daca am timpanul perforat si a spus ca sunt in regula si o sa imi treaca. Nu am avut infectie, insa mi-a dat niste anti-inflamatoare Aerius daca nu ma insel.
Problema e ca de atunci mereu cand aud un zgomot mai puternic mi se infunda urechea, imi trece dupa in 2-3 ore sau zile.
Acum o saptamana mi-am cumparat niste casti pc si de atunci am urechea mereu infundata desi le folosesc la un volum de 10%.
Aud un foarte mic tiuit cand ma pun in pat si e liniste toatala.
Intrebarea mea este, trebuie sa imi fac griji ? Pot sa ma duc in club sau sa ascult muzica la casti fara sa imi fac probleme ? Pot sa rezolv cumva aceasta sensibilitate ? Mai mult ma panichez cu gandul ca am ceva , am impresia ca aud putin mai slab insa dupa cum am spus cand am facut audiograma totul a fost ok ( atunci era foarte infundata urechea si tiuitul era puternic )
1 comentarii

orice traumatism in corp.. lasa o sechela.. indiferent de organ si nivel
partea proasta este ca NU se mai poate remedia cum a fost..si trebuie sa fii atent
asa ca cu clubul si concertele ROCK s-a terminat
partea proasta este ca NU se mai poate remedia cum a fost..si trebuie sa fii atent
asa ca cu clubul si concertele ROCK s-a terminat

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 35Tratament pt disparitia acufenelor
- 4ureche infundata si vertij
- 1Ureche infundata cu ameteala
- 1ureche infundata
- 1Ureche infundata
- 6Am inceput sa simt urechea infundata, apoi sa ma doara si sa pulseze..
- 4Tiuit si durere ureche dreapta
- 5Ureche nas gat
- 2Urechi infundate de mai bine de o luna
- 3Tiuit ureche si auz slab
- 1Urechi infundate
- 2ureche infundata+disconfort+tiuit
- 1Tiuit in urechi
- 1Urechea stanga infundata
- 1Problema ureche dreapta.
- 10Unde sa ma duc sa mi descoper diagnosticul
- 2Scadere de auz, tiuit in ureche, ameteli
- 1Tinitus, pocnituri ureche