Tiuit in urechi

15-01-2018
dan0925
Nu este medic/terapeut
dan0925
Buna ziua,

In urma cu o saptamana am inceput sa aud un tiuit permanent in urechi (foarte difuz, asemanator sunetului pe care il face un televizor cu tub). Am fost la ORL, am facut audiograma si impedancemetria (ambele au iesit bine). Mi-a fost prescris medrol (16 mg/o cp pe zi) si betaserc (24 mg/o cp pe zi) + magne b6. Am inceput sa le iau de martea trecuta. Intre timp, am inceput sa simt furnicaturi si o senzatie de rece pe partea dreapta a capului (nu permanente, mai ales de dimineata (de mentionat ca iau medrolul de dimineata)). Am fost la neurologie, am facut examenul neurologic si am fost asigurat ca nu am nimic (nici macar trimitere pentru un RMN nu mi s-a dat). De asemenea, am tensiunea normala (128/70 la 25 de ani, 1.87, 83 de kg).Mentionez ca am fost foarte stresat cu privire la tiuit deci sunt constient ca poate fi o urmare a stresului/anxietatii insa as dori o parere. Astazi de dimineata mi s-a parut ca aceasta senzatie de rece a fost prezenta si pe partea stanga a capului. Am mai citit ca poate sa fie spondiloza cervicala insa nu am avut deloc dureri la ceafa, doar aceste senzatii de furnicaturi si de rece. Va multumesc anticipat!
1 comentarii
0
18-01-2018, ora 21:17
Utilizator_194048
Nu este medic/terapeut
Utilizator_194048
Nu cred că ai vreo problemă. Pun pariu că dacă ești foarte ocupat nici nu auzi tiuitul. Îl auzi doar când ești singur și este liniște.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Efectele indirecte ale COVID-19 asupra tinitusului, o condiție comună manifestată prin „țiuit” în urechi, discutate de cercetători
  • Un potențial tratament pentru tinitus, dezvoltat după două decenii de cercetare
  • Tinitusul sau țiuitul în urechi ar putea duce la pierderea auzului? (studiu)
  •