ureche infundata
buna ziua..am 15 ani.. si de 1 saptamana sunt racita din cauza de la strand.. in urma cu 2 zile mi sa infundat urechea stanga..nu ma doare.. am incercat de la farmacie a-cerumen dar degeaba:(( ce pot face.. inca sunt racita..am si nasul infundat.. si peste 1 sapt incep scooala trebuie s fiu ca noua!!
8 comentarii
Daca este dop de cerumen, se poate scoate la un cabinet ORL. In orice caz, puteti incerca picaturi de NAS (Bixtonim), s-ar putea sa ajute.
Numai bine
Numai bine
si cu ce ma ajuta picaturile de NAS(Bixtonim) eu stiam ca alea iti desfunda nasu... nu urechea:-<
Mi-am luat picaturi de nas (Bixtonim) sunt bune intradevar.. si mi-am mai luat si niste picaturi pt urechi(Ophtamesone) si tot o am infundata:(( ce ma fac?? imi este frica sa ma duc la orl!
Buna ziua.. am fost la orl azi:) ma controlat si mi-a zis sa-mi iau apa oxigenata si sa-mi pun 10 picaturi... sper sa treaca:X
Si mie mi se infunda urechea dreapta din cand in cand, atunci cand stau in curent sau in spatii prost aerisite. Urechea ta este infundata incontinuu sau se mai desfunda, se mai infunda?
am pus apa oxygenata timp de 3 zile.. mi sa mai desfundat.. ce ziceti mai pun in continuare:D?
Medicul cate zile ti-a recomandat sa pui apa oxigenata?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 30Exista tratament pentru tiuit permanent in urechi?
- 13problema urechea dreapta
- 5Raceala.. urechi infundate, amigaditele umflate si durere de gat
- 2Problema cu urechea stanga | ureche infundata
- 10Jena permanenta in urechi (amorteala) si senzatie ca urechile sunt infundate
- 20am nevoie de un raspuns va rog frumos! bubuituri in ureche
- 8Ureche infundata
- 7urechi infundate ! Poate fi tensiune?
- 3ciuperca de la betisoarele de urechi
- 6temperatura bazala scade.. mai exista risc de sarcina?
- 2apa in ureche
- 6intepaturi acute in ureche
- 9Ganglion sub urechea stanga si un fel de ganglion in partea cealalta la jumatea gatului
- 4durere de ureche.. medic neurolog sau homeopat?
- 4ureche stinga infundata
- 1Ureche Infundata + Tuse seaca dupa o conjunctivita
- 2probleme urechea stanga
- 1Ajutați-ma! ureche înfundată scurgere urat mirositoare însoțită de sângerări
- 4Problema cu urechea stanga
- 1Urechi infundate după operatie de cornete si deviatie sept
Mai multe informații despre: Raceala Urechea urechea infundata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: