Ureche infundata !!!
Buna ziua..intr'o seara am folosit audispray iar dupa cateva minute am folosit niste betisoare de urechi si mi sa infundat urechea dreapta...o simt infundata, nu aud bine cu ea, dar aud un sunet, un tziuit.Dupa 2 zile nu mi-a trecut si am mers la doctorul de familie.mi'a spus ca am dopuri de ceara.a folosit apa calda si o seringa mare cu care mi-a scos dopul de ceara..A doua zi aceeasi treaba aud tziuitul-sunetul ala in ureche si tot nu aud bine..Ce trebuie sa fac ??, , Multumesc..Astept un raspuns !
9 comentarii
sa trateazi bolile de URechi.. numai la un medic ORL.. care face stagiu de ORL 6 ani.. med. de familie 3 luni
vezi diferenta ?
vezi diferenta ?
Buna ziua, am si eu o problema, dupa baie am curatat urechile cu betigase cu fata si la urma s-au infundat. Am fost la medic am facut sparaturi in urechi si mi-a scos niste impuritati mai putine decat am scos eu... si a zis ca e ok, nu mai am dopuri
dar de 4 zile imi fasaie urechile si cea din partea stanga ma doare un pik... ce sa fie oare, va multumesc...
dar de 4 zile imi fasaie urechile si cea din partea stanga ma doare un pik... ce sa fie oare, va multumesc...
ai fost la un medic ORL?
sau la med de familie?
sau la med de familie?
Da am fost la medic, insa a zis sa pun picaturi de ureche in continuare, insa auzul nu mi-a revenit complect. Am citit tot la dvs. in comentarii ceva de apa oxigenata, poate sa-mi curete mai bine dupa timpan, acolo cred ca doctorul de familie nu a putut sa vada daca este imfundat sau nu cu aparatul, daca nu o sa-i cer o trimitere la ORL, sa-mi faca o timpanograma, cum ziceti si dvs. ? Si inca ceva am si niste tiuituri in ureche, am incercat cu o tigara si sta aprinsa aproape de final, se poate sa fi tras si curent ? multumesc.
Am pus apa oxigenata, insa tot nu mi-a dat drumul, trebuie cumva sa repet procedeul ce de mai multe ori ? multumesc
Buna ziua,
In timpul zborului urechile mi s-au infundat /desfundat ca de obicei insa de la aterizare am ramas cu ele infundate. Initial nu am dat atentie crezand ca in cateva ore imi vor trece dar au trecut 3 zile si problema persista.Mentionez ca aveam o usoara durere de ureche provenita in urma unei raceli ( nu stiu daca conteaza acest detaliu).
Trebuie sa ma duc la un dr. ? Sau va trece de la sine ? Am incercat toate manevrele (inghitit in sec tinandu-ma de nas, mestecat guma etc) dar nimic, urechile sunt tot infundate si uneori aud trosnituri, pocnituri, imi dau senzatia ca se vor desfunda dar nimic.
MULTUMESC,
In timpul zborului urechile mi s-au infundat /desfundat ca de obicei insa de la aterizare am ramas cu ele infundate. Initial nu am dat atentie crezand ca in cateva ore imi vor trece dar au trecut 3 zile si problema persista.Mentionez ca aveam o usoara durere de ureche provenita in urma unei raceli ( nu stiu daca conteaza acest detaliu).
Trebuie sa ma duc la un dr. ? Sau va trece de la sine ? Am incercat toate manevrele (inghitit in sec tinandu-ma de nas, mestecat guma etc) dar nimic, urechile sunt tot infundate si uneori aud trosnituri, pocnituri, imi dau senzatia ca se vor desfunda dar nimic.
MULTUMESC,
guma de mestecat trebuiea folosita la decolare si aterizare
acum e cazul de consult ORL
acum e cazul de consult ORL
Multumesc pt raspuns.
Problema este ca pana luni nu pot ajunge la doctor.Ce tratament recomandati pana atunci ?
In afara de simtomele mentionate mai adaug, mai nou, si nas infundat (pt care folosesc niste picaturi), tuse severa si mucus intre caile nazale si gat.
Problema este ca pana luni nu pot ajunge la doctor.Ce tratament recomandati pana atunci ?
In afara de simtomele mentionate mai adaug, mai nou, si nas infundat (pt care folosesc niste picaturi), tuse severa si mucus intre caile nazale si gat.
inhalatii, aerosoli, spalaturi nazale, gargara, ceaiuri calde, tab de supt cu eucalipt
solutii uleioase pentru gat gen vit A leioasa, ueli de catina..s.a
nasul desfundat bine, urechile incalzite cate 15 minute de mai multe ori pe zi
aerius 1 tab seara
solutii uleioase pentru gat gen vit A leioasa, ueli de catina..s.a
nasul desfundat bine, urechile incalzite cate 15 minute de mai multe ori pe zi
aerius 1 tab seara
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4dupa sinuzita (din cauza aerului conditionat de la masina): nasul infundat, durere de cap...
- 5Ceva alb in ureche.. o fi otita?
- 6diagnostic: catar ototubar si am primit sfatul: operatie de polipi. E singura solutie?
- 6trebuie neaparat sa urmez o operatie? mai inatai... mucocel maxilar sau deviatie de sept?
- 28bazait urechea dreapta, ureche infundata
- 6probleme cu amigdalele, ureche infundata, voma
- 2Ureche Infundata.
- 14urechi infundate+tiuit continuu
- 0Ureche infundata
- 4Urechea infundata si un cap de zici ca e pus un butoi in el
- 3Urechi infundate dupa actul sexual
- 3urechea dreapta
- 7De 2 zile mi se scurge ceva maro cleios.. e otita?
- 3Catar ototubar
- 5dop ureche
- 2durere de ureche, este infundata si simt ca si cum as avea apa in ea
- 1Ureche infundata / tiuit
- 2Ureche infundata cu țiuit
- 1Problema ureche dreapta.
- 3Ureche infundata persoana cu hipoacuzie
Mai multe informații despre: urechea infundata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: