cand alerg mi se infunda urechile...se desfunda si tot asa
Buna ziua.am 15 ani...fac 16 in iunie sunt elev...am 1m 96
Problema mea este urmatoarea: cand fac efort (un efort mai mare decat a merge ), exemplu fiind cand alerg m-i se infunda urechile...se desfunda si tot asa.dupa ce ma opresc..inca face asa vreo 2 ore.si dupa aceea trece
Am fost la ORL la policlinica si doctorita mi-a spus ca nu am nimic la urechi...mi-a zis ca as avea ceva la nas...dar nu ceva prea rau...si ca totul este de la crestere(eu fiind foarte inalt) si mi-a spus ca vasele mele de sange sunt alungite si de aceea...sunt si destul de slab...din cauza ca fac mult sport...75 KG...
Am mai avut o data problema...1 luna..dar a trecut...acum din nou am de apraope 3 luni...ce pot face?..multumesc
Problema mea este urmatoarea: cand fac efort (un efort mai mare decat a merge ), exemplu fiind cand alerg m-i se infunda urechile...se desfunda si tot asa.dupa ce ma opresc..inca face asa vreo 2 ore.si dupa aceea trece
Am fost la ORL la policlinica si doctorita mi-a spus ca nu am nimic la urechi...mi-a zis ca as avea ceva la nas...dar nu ceva prea rau...si ca totul este de la crestere(eu fiind foarte inalt) si mi-a spus ca vasele mele de sange sunt alungite si de aceea...sunt si destul de slab...din cauza ca fac mult sport...75 KG...
Am mai avut o data problema...1 luna..dar a trecut...acum din nou am de apraope 3 luni...ce pot face?..multumesc
5 comentarii
un control sumar.. nu este suficient
trebue sa faci o audiograma si o timpanograma.. ca sa stii l a ce nivel este problema.
trebue sa faci o audiograma si o timpanograma.. ca sa stii l a ce nivel este problema.
multumesc de raspuns domnule doctor...si acestea 2 in ce constau?...
hiper.. inseamna mai mult !
o mobilitate mai mare.
o mobilitate mai mare.
si daca as avea lichid.ce as putea face?...am citit ceva si cred ca asta e problema...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16ureche infundata
- 0Durere in gat + ureche infundata + ochi drept care curge
- 1ureche infundata
- 6diagnostic: catar ototubar si am primit sfatul: operatie de polipi. E singura solutie?
- 14Durere urechi, cap, sunete si senzatie urechi infundate
- 4corp strain in partea dreapta a gatului si urechea infundata
- 1ureche infundata initial si tiuit continuu ulterior
- 9Ureche infundata !!!
- 2Ureche infundata:(
- 1Urechi inrosite si senzatie de infundare
- 4Urechea infundata si un cap de zici ca e pus un butoi in el
- 3Urechea dreapta infundata si simt un fel de presiune
- 3m-am trezit cu o ureche infundata...
- 16ureche înfundată de cel mult 1 an de zile
- 9Urechii infundate!
- 2Raceala otita