cand alerg mi se infunda urechile...se desfunda si tot asa
Buna ziua.am 15 ani...fac 16 in iunie sunt elev...am 1m 96
Problema mea este urmatoarea: cand fac efort (un efort mai mare decat a merge ), exemplu fiind cand alerg m-i se infunda urechile...se desfunda si tot asa.dupa ce ma opresc..inca face asa vreo 2 ore.si dupa aceea trece
Am fost la ORL la policlinica si doctorita mi-a spus ca nu am nimic la urechi...mi-a zis ca as avea ceva la nas...dar nu ceva prea rau...si ca totul este de la crestere(eu fiind foarte inalt) si mi-a spus ca vasele mele de sange sunt alungite si de aceea...sunt si destul de slab...din cauza ca fac mult sport...75 KG...
Am mai avut o data problema...1 luna..dar a trecut...acum din nou am de apraope 3 luni...ce pot face?..multumesc
Problema mea este urmatoarea: cand fac efort (un efort mai mare decat a merge ), exemplu fiind cand alerg m-i se infunda urechile...se desfunda si tot asa.dupa ce ma opresc..inca face asa vreo 2 ore.si dupa aceea trece
Am fost la ORL la policlinica si doctorita mi-a spus ca nu am nimic la urechi...mi-a zis ca as avea ceva la nas...dar nu ceva prea rau...si ca totul este de la crestere(eu fiind foarte inalt) si mi-a spus ca vasele mele de sange sunt alungite si de aceea...sunt si destul de slab...din cauza ca fac mult sport...75 KG...
Am mai avut o data problema...1 luna..dar a trecut...acum din nou am de apraope 3 luni...ce pot face?..multumesc
5 comentarii
un control sumar.. nu este suficient
trebue sa faci o audiograma si o timpanograma.. ca sa stii l a ce nivel este problema.
trebue sa faci o audiograma si o timpanograma.. ca sa stii l a ce nivel este problema.
multumesc de raspuns domnule doctor...si acestea 2 in ce constau?...
hiper.. inseamna mai mult !
o mobilitate mai mare.
o mobilitate mai mare.
si daca as avea lichid.ce as putea face?...am citit ceva si cred ca asta e problema...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 62Ureche infundata, cu scurgeri
- 7ureche infundata de 3 luni
- 9imi amorteste spatele intr-un punct
- 0Autofonie - cauze?
- 4Timpan fisurat
- 2Urechi infundate
- 0Senzatie de ureche infundata (amandoua)
- 3Ureche infundata si zgomot permanent in ea
- 0Urechi infundate
- 3ameteala si senzatia de ureche plina
- 1urechi infundate
- 1Ureche infundata / tiuit
- 4Urechi înfundate
- 5Va rog sa ma ajutati - urechea infundata si cateodata aud un fel de tiuit
- 3Am urechea stângă înfundată
- 22Ureche infundata si durere in jurul urechii.
- 6Raceala - Cum scap de senzatia de ureche infundata?
- 3Urechi infundate
- 3Hipoacuzie, catar tubar
- 2Orl - rana în urechea externa
Mai multe informații despre: urechea infundata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: