unde sa ma duc si la ce consultatii?
Buna ziua.Am un baietel de aproape 4 anisori caruia de ceva timp ii apar niste umflaturi sub piele in talpa piciorului, pe la degetele de la picioare, pe la glezna, care apar si dispar tot mai des.Cand apar umflaturilr respective, mai ales seara se plange ca il dor piciorusele.Ce ar pute fi cauza???I-am facut si teste din sange la care astept rezultatele.Apar doar de la glezna in jos.
4 comentarii
Poate fi o reactie alergica.umbla descult in curte, in iarba ? se inrosesc picioarele ?
Nu umbla nici in iarba, nici descult.Are doar sosete de bumbac si sandale de piele sa nu transpire.Se inrosesc doar umflaturile cand sunt aparute si se plange ca il dor.Va multumesc
Pot fi ca urmare a intepaturilor de insecte, o reactie alergica. veruci dureroase...Stiu ca te gandesti la probleme mai serioase dar nu cred ca trebuie sa te sperii. Oricum pediatrul, cu analizele in fata, va concluziona despre ce e vorba.
Am fost cu analizele de sange care sunt destul de ok la pediatra, si se pare ca este o alergie.Noi credem ca la lapte.Am trecut la lapte de soia si sper ca nu ii mai apara.Si fetita mea cand era mica fost alergica la lapte, dar ia trecut.Va multumesc mult pentru raspunsuri.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11Dureri ale talpilor
- 44Umflatura in talpa piciorului plus durere
- 15Durere in talpa
- 3Talpile picioarelor impreuna cu pielea capului
- 8fractura metatars 5. Trebuie sa iau anticoagulant? Anticoagulantul se ia si in perioada menstruatiei
- 1Durere in talpa
- 4Dureri foarte mari in talpi
- 4intepaturi puternice in talpi
- 1dureri in talpa dreapta
- 1dureri puternice ale gleznelor, talpilor
- 1dureri puternice ale talpilor
- 3Durere la nivelul talpilor (dupa ce am stat ud la picioare).
- 6durere de talpi
- 59durere surda de talpile picioarelor
- 1Durere in talpa
- 2" Cui" in talpa piciorului
- 6Nu pot calca pe talpa dreapta
- 1Intepaturi in talpa
- 3Derere talpa piciiorului
- 1Durere, usturime și roșeală în tălpi după piscină...copil 11 ani
Mai multe informații despre: dureri in talpa talpa
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: