durere calcai

Buna ziua ! Am 154 cm si 60 kg.De aproape un an am dureri de calcaie si pe partea exterioara a talpii in special dimineata cand fac primii pasi, nici nu pot sa calc pe talpa, durerea e mai mult la piciorul stang.Dupa ce fac cativa pasi, durerea incepe sa dispara.De fiecare data cand incep sa merg dupa ce am stat in repaus, patesc la fel, am dureri de talpa.Cam de doua luni aceste dureri au inceput sa persiste si cand stau in repaus, dureri care inainte dispareau cand ma asezam.Va multumesc mult !
3 comentarii

Buna ziua!
Cu mare probabilitate este vorba despre o aponevrozita plantara (fasceita) de supra-solicitare (greutate excesiva, efort fizic exagerat).
Prin urmare, singura solutie logica este tratarea cauzei: renuntati la kilogramele in exces si reduceti drastic efortul fizic (stat in picioare, mers pe jos).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Cu mare probabilitate este vorba despre o aponevrozita plantara (fasceita) de supra-solicitare (greutate excesiva, efort fizic exagerat).
Prin urmare, singura solutie logica este tratarea cauzei: renuntati la kilogramele in exces si reduceti drastic efortul fizic (stat in picioare, mers pe jos).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior

Luati un bilet de trimitere la ortopedie de la medicul de familie si va veti lamuri asupra problemei si ce e de facut. Sa purtati o incaltaminte comoda.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 41fractura bimaleolara de tip C
- 15Durere in talpa
- 44il doare calcaiul drept dupa ce alearga
- 5baiat de 12 ani are dureri la calcaiul drept, durerea urcand in sus
- 78Durere in talpa (in gaura talpii si putin din calcai)
- 6dureri foarte puternice si apasatoare de gambe si talpi
- 15durere si arsura la talpi
- 6Sport in fiecare zi.. durere in talpa si glezna
- 17Durere la calcai (exact mai sus cu un deget)
- 1dureri in talpa dreapta
- 3durere de talpa si calcai la fetita de 10 ani
- 2Buna ziua! calcai stang cu probleme
- 4Durere calcaie
- 0Durere talpa piciorului
- 1Durere picior stang
- 5dureri in calcai
- 3Lovitura calcai durerea persista
- 6Durere in calcailul drept si in gamba piciorului stang. Am diabet
- 3Durere insuportabilă de călcâie
- 2Arsuri ale talpilor picioarelor si amorteli degete picioare
Mai multe informații despre: durerea de calcaie dureri in talpa