durere calcai
Buna ziua ! Am 154 cm si 60 kg.De aproape un an am dureri de calcaie si pe partea exterioara a talpii in special dimineata cand fac primii pasi, nici nu pot sa calc pe talpa, durerea e mai mult la piciorul stang.Dupa ce fac cativa pasi, durerea incepe sa dispara.De fiecare data cand incep sa merg dupa ce am stat in repaus, patesc la fel, am dureri de talpa.Cam de doua luni aceste dureri au inceput sa persiste si cand stau in repaus, dureri care inainte dispareau cand ma asezam.Va multumesc mult !
3 comentarii
Buna ziua!
Cu mare probabilitate este vorba despre o aponevrozita plantara (fasceita) de supra-solicitare (greutate excesiva, efort fizic exagerat).
Prin urmare, singura solutie logica este tratarea cauzei: renuntati la kilogramele in exces si reduceti drastic efortul fizic (stat in picioare, mers pe jos).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Cu mare probabilitate este vorba despre o aponevrozita plantara (fasceita) de supra-solicitare (greutate excesiva, efort fizic exagerat).
Prin urmare, singura solutie logica este tratarea cauzei: renuntati la kilogramele in exces si reduceti drastic efortul fizic (stat in picioare, mers pe jos).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Luati un bilet de trimitere la ortopedie de la medicul de familie si va veti lamuri asupra problemei si ce e de facut. Sa purtati o incaltaminte comoda.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11Dureri ale talpilor
- 103dureri in talpa
- 129durere de calcaie
- 11Intepatura in talpa cu un cui ruginit
- 12Interpretare RMN
- 0dureri foarte mari in talpa piciorului
- 78Durere in talpa (in gaura talpii si putin din calcai)
- 4dureri de calcaie
- 4unde sa ma duc si la ce consultatii?
- 7Durere in talpa la metatarsieni - recomandari
- 1dureri puternice ale talpilor
- 19Durere deasupra calcaiului in mers
- 9Durere de calcaie dupa repaus
- 4Durere calcaie
- 1calcai umflat si dureros
- 3Lovitura calcai durerea persista
- 1Durere de calcaie dupa mers pe jos sau stat in picioare
- 1Durere in talpa
- 3Derere talpa piciiorului