dureri puternice ale gleznelor, talpilor
Buna ziua!
Am 25 de ani, 1.65 h, 48 kg.De ceva timp ma dor foarte rau picioarele in zona gleznelor si a talpilor.Am senzatia ca ceva mi le preseaza.Sunt niste dureri foarte puternice.De asemenea le simt si amortite.De cateva zile si la maini simt aceleasi senzatii, dar putin mai slabe ca intensitate.Am fost la medicul de familie, mi-a dat flavotan dar din pacate nu mi-a trecut.In ultimul timp s-au intensificat foarte mult.As dori sa aflu si eu despre ce ar putea fi vorba.Eu deja mi-am facut programare pentru vineri la medic dar imi este frica si de aceea as vrea sa aflu daca este grav, despre ce poate fi vorba.Astept un raspuns.
Va multumesc!
Am 25 de ani, 1.65 h, 48 kg.De ceva timp ma dor foarte rau picioarele in zona gleznelor si a talpilor.Am senzatia ca ceva mi le preseaza.Sunt niste dureri foarte puternice.De asemenea le simt si amortite.De cateva zile si la maini simt aceleasi senzatii, dar putin mai slabe ca intensitate.Am fost la medicul de familie, mi-a dat flavotan dar din pacate nu mi-a trecut.In ultimul timp s-au intensificat foarte mult.As dori sa aflu si eu despre ce ar putea fi vorba.Eu deja mi-am facut programare pentru vineri la medic dar imi este frica si de aceea as vrea sa aflu daca este grav, despre ce poate fi vorba.Astept un raspuns.
Va multumesc!
1 comentarii
Buna ziua!
Pot fi nenumarate cauze ale suferintei D-voastre: vasculare (insuficienta venoasa sau arteriala periferica), neurochirurgicale (sindrom compresiv lombar, de tipul herniei de disc), reumatologice (afectiuni inflamatorii, cel mai adesea de tip auto-imun), metabolice (diabet), post-traumatice, hematologice etc etc etc.
Poate fi insa si o suprasolicitare fizica de tip sportiv/profesional.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Pot fi nenumarate cauze ale suferintei D-voastre: vasculare (insuficienta venoasa sau arteriala periferica), neurochirurgicale (sindrom compresiv lombar, de tipul herniei de disc), reumatologice (afectiuni inflamatorii, cel mai adesea de tip auto-imun), metabolice (diabet), post-traumatice, hematologice etc etc etc.
Poate fi insa si o suprasolicitare fizica de tip sportiv/profesional.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3de vreo 5 luni pe talpile picioarelor besici cu apa care acestea la un moment dat sparg
- 5gimnastica pentru picioare
- 3Sensibilitate talpi, gat
- 3durere glezna
- 3basici la talpa
- 1Durere in talpa
- 5articulatie glezna umflata
- 2dureri in talpa, in centru
- 4intepaturi puternice in talpi
- 5umflaturi pe glezne
- 725 ani, dureri articulare insuportabile noaptea, umflaturi, roseata
- 1Dureri in talpi si calcai
- 12glezna umflata
- 3Durere la nivelul talpilor (dupa ce am stat ud la picioare).
- 4Durere genunchi si glezna
- 4O gleznă umflată
- 1Gleznepseodoartroza pastraumatica a oaselor de la piciorul sting
- 4Contuzie forte glezna
- 1Ma ard tălpile foarte rău cand vreau sa ma pun în pat sa dorm
- 0Taietura in talpa
Mai multe informații despre: glezna dureri in talpa talpa
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: