Umflatura dureroasa și mâncărime în talpa piciorului
De ceva timp mi-a apărut un fel de "batatura" super dureroasa în talpa (partea exterioara a scobiturii ) Mai întâi doar mă durea când călcăm dar acum mă și mănâncă groaznic. Zona din jurul "bataturii" este umflata si ma manca iar atunci cand ma scarpin se inroseste exact ca atunci cand faci alergie. Și am senzația ca se extinde înspre glezna. As avea nevoie de o părere va rog pt ca nu am mai pățit niciodată așa ceva. Am încercat cu rostopasta (am crezut ca e neg), cu bicarbonat, creme dar nimic nu funcționează.precizez ca o am de vreo 3 luni dar doar de vreo 2 săptămâni mă mănâncă.Mulțumesc anticipat.
3 comentarii
Buna ziua,
Batatura nu este niciodata o problema in sine, ci este doar o "manusa" ce protejeaza piciorul.
Prin urmare, este tiotal lipsit de logica sa indepartati batatura.
Trebuie sa va preocupe exclusiv cauza aparitiei.
Puteti gasi aceste informatii, cu lux de amanunte, pe site-ul meu chirurgiapiciorului.ro, pe sectiunea dedicata bataturilor.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Batatura nu este niciodata o problema in sine, ci este doar o "manusa" ce protejeaza piciorul.
Prin urmare, este tiotal lipsit de logica sa indepartati batatura.
Trebuie sa va preocupe exclusiv cauza aparitiei.
Puteti gasi aceste informatii, cu lux de amanunte, pe site-ul meu chirurgiapiciorului.ro, pe sectiunea dedicata bataturilor.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Buna ziua acum cateva zile mi.am taiat unghia de la picior si acum a inceput sa ma doara lateral este putin rosu ce pot face sau ce crema asi putea folosi.Multumesc
Buna ziua,
Nu e vorba despre "o crema" sau ceva similar.
Pur si simplu trebuie sa lasati unghia sa creasca corect, dar pana atunci trebuie sa folositi exclusiv incaltaminte deschisa (sandale), pentru a evita conflictul mecanic dintre deget si incaltaminte.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Nu e vorba despre "o crema" sau ceva similar.
Pur si simplu trebuie sa lasati unghia sa creasca corect, dar pana atunci trebuie sa folositi exclusiv incaltaminte deschisa (sandale), pentru a evita conflictul mecanic dintre deget si incaltaminte.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4probleme cu pielea
- 2Sportiva de performanta am probleme cu talpa
- 6I-a aparut un fel de ciuperca pe talpa piciorului
- 1mancarimi la talpi
- 5Am senzatia ca imi ard talpile picioarelor.
- 1talpa umflata
- 4unde sa ma duc si la ce consultatii?
- 4intepaturi puternice in talpi
- 5Piciorul drept amorteala + talpa piciorului rece
- 1dureri puternice ale talpilor
- 14durere talpa
- 1Dureri in talpi si calcai
- 0imi ard palmele si talpile.
- 0Durere talpa piciorului
- 6mancarimi la nivelul talpilor care se accentueaza in timpul noptii
- 6Tumefere talpa de la condus autocamion
- 1Mica durere in talpa stanga.