Umflatura...ca o basica...in gat
Buna ziua. De câteva luni imi apare in gat pe partea dreaptă pe locul amigdalelor (sunt opertata de amigdale de 23 ani) o mica umflatura ca o besicuta cat un bon mic de mazăre, am senzația ca mi-a rămas ceva lipit in gat si asta de intampla dupa ce consum diverse alimente de ex afumat, sărat, conimentat. Sufar si de o rinita pe care am tratat-o cu aerius si nasonex. Ce poate fi aceasta mica formatiune care isi tot modifica dimensiunea.apare, dispare sau de micșorează si nu o mai' simt. Daca mi-ati putea de un sfat.stiu sa merg la orl..., dar măcar pana ajung acolo☺. Va multumesc
2 comentarii
1. problema de baza este la nivelel tractului digestiv
exista problema de digestie de mult timp, anume refluxul gastro-esofagian a fost cauza amigdalitelor repetate
operatia NU a rezolvat si cauza..refluxul se repeta si local se mia inflameaza resturile de amigdala ramase
2 investigatiila gastrologie si regim corect alimentar
3 consult ORL..se cauta un medic care poae micsora acel rest amigdalian cu Radiofrecventa
exista problema de digestie de mult timp, anume refluxul gastro-esofagian a fost cauza amigdalitelor repetate
operatia NU a rezolvat si cauza..refluxul se repeta si local se mia inflameaza resturile de amigdala ramase
2 investigatiila gastrologie si regim corect alimentar
3 consult ORL..se cauta un medic care poae micsora acel rest amigdalian cu Radiofrecventa
Va multumesc din suflet pt raspuns...nu m-am gandit ca ar putea fi din cauza ddigestiei, eu am avut si un ulcer si o gastroesofagita de reflux, ambele tratate, insa se pare ca au recidivat.eu ma speriasem sa nu fie ceva mai grav de genul unei tumori datorita faptului ca a aparut de 2 luni si se tot micsoreaza pana la disparitie totala si iar apare la ingerarea unor anumite alimente. Voi merge la un consult gastro...va multumesc inca o data pt timpul acordat.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 26Eradicare recidiva helicobacter pylori si boala de reflux
- 41Bebe 10 luni nu mananca nimic
- 16o problema...mai rara
- 6de cateva zile, dupa ce mananc imi vine sa ragai si toata mancarea o simt in gat
- 10boala celiaca!
- 1Probleme stomac iritat : de la reflux, HP sau giardia?
- 1reflux esofagian, simptome mereu
- 16Boala de reflux
- 0reflux gastro-esofagian (cred)
- 8Am toate simptomele refluxului gastro-esofagian
- 3Secretii in gat, faringita de reflux
- 4chisturi la sinusuri si maxilare
- 2BRGE, hernie hiatala, disfagie sau probleme cu plamanii?
- 0Reflux esofagian. Aciditate foarte mare
- 3Arsura pe limba si cerul gurii.
- 0Senzație apa in nas și arsuri de la stomac
- 1Reflux gastroesofagian poate provoca tuse și iritarea gâtului?
- 2Hernie hiatală, reflux gastroesofagian, colon iritabil
- 2De ce am mereu arsuri la stomac și esofag și îmi vine câteodată mâncarea înapoi?
- 2Greata, ragaieli si acreala in gat dupa tratament cu antibiotic pentru o masea
Mai multe informații despre: Refluxul gastroesofagian
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: