Umflatura...ca o basica...in gat
Buna ziua. De câteva luni imi apare in gat pe partea dreaptă pe locul amigdalelor (sunt opertata de amigdale de 23 ani) o mica umflatura ca o besicuta cat un bon mic de mazăre, am senzația ca mi-a rămas ceva lipit in gat si asta de intampla dupa ce consum diverse alimente de ex afumat, sărat, conimentat. Sufar si de o rinita pe care am tratat-o cu aerius si nasonex. Ce poate fi aceasta mica formatiune care isi tot modifica dimensiunea.apare, dispare sau de micșorează si nu o mai' simt. Daca mi-ati putea de un sfat.stiu sa merg la orl..., dar măcar pana ajung acolo☺. Va multumesc
2 comentarii
1. problema de baza este la nivelel tractului digestiv
exista problema de digestie de mult timp, anume refluxul gastro-esofagian a fost cauza amigdalitelor repetate
operatia NU a rezolvat si cauza..refluxul se repeta si local se mia inflameaza resturile de amigdala ramase
2 investigatiila gastrologie si regim corect alimentar
3 consult ORL..se cauta un medic care poae micsora acel rest amigdalian cu Radiofrecventa
exista problema de digestie de mult timp, anume refluxul gastro-esofagian a fost cauza amigdalitelor repetate
operatia NU a rezolvat si cauza..refluxul se repeta si local se mia inflameaza resturile de amigdala ramase
2 investigatiila gastrologie si regim corect alimentar
3 consult ORL..se cauta un medic care poae micsora acel rest amigdalian cu Radiofrecventa
Va multumesc din suflet pt raspuns...nu m-am gandit ca ar putea fi din cauza ddigestiei, eu am avut si un ulcer si o gastroesofagita de reflux, ambele tratate, insa se pare ca au recidivat.eu ma speriasem sa nu fie ceva mai grav de genul unei tumori datorita faptului ca a aparut de 2 luni si se tot micsoreaza pana la disparitie totala si iar apare la ingerarea unor anumite alimente. Voi merge la un consult gastro...va multumesc inca o data pt timpul acordat.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 15nu pot lua BONVIVA.ce sa fac? ROG RASPUNS!
- 44Reflux gatro intestinal
- 16probleme cu amigdalele
- 10boala celiaca!
- 2reflux gastroesofagian
- 1Probleme stomac iritat : de la reflux, HP sau giardia?
- 11Urmari ale refluxului gastro-esofagian sau altceva?
- 4Reflux gastroesofagian? Gastrita?
- 4Greutate bebeluș 10 luni
- 2Esofagita de reflux
- 1Fuerte in gat
- 2Disconfort in gat si raguseala usoara
- 4Gastrita si boala de reflux gastroesofagian sunt aceeasi boala?
- 2Helicobacter pilory reflux gastroesofagian!
- 14Ecografie parti moi, latero-cervicala, glande salivare
- 1Gaze, dureri abdominale, gastrita, endoscopie făcuta
- 5Esofagita ? simt un disconfort in esofag
- 1Durere de burtă și febră
Mai multe informații despre: Refluxul gastroesofagian
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: