Tusesc moaptea cind adorm si la 2-30 a.m. deodata

25-05-2009
MariusFlavian
Nu este medic/terapeut
MariusFlavian
Deoadata simt acel fir de par, iritatie, ce apare instantaneu.ziua nu apare decit rar, iar deodata incep sa tusesc..de imi vars plamanii.Nu ma doare in git...Am fost la doctor m-i s-a spus ca este rinita alergica...mi-au dat sprei de asta, claritin,...si nimic..tot ma i-a prin surprindere exact cind atipesc.Nu mai stiu ce sa fac...!!!!
AM OMIS HIRIIALA DIN GIT CIND RESPIR CA SI CIND FOSNESC ZIARE, AM FOST LA POL CU PLATA..M-I S-A SPUS CA AM RINITA ALERGICA...DAR CU TUSEA CARE APARE INSTANTANEU...INCEPE SA MA GIDILE DEODATA CEVA PE GIT PE PARTEA STINGA SAU DREAPTA INCEP SA INGHIT SALIVA CARE VINE IN DEBIT MARIT IAR DINTR-O DATA INCEPE.CALVARUL TUSE DE-MI VARS PLAMANII...DECI VA ROG SA-MI DATI NISTE SFATURI...
MULTUMESC!!!
3 comentarii
0
26-05-2009, ora 01:19
Valentina A
Nu este medic/terapeut
Valentina A
Ar fi bine sa va duceti sa va faceti o consultatie la institutul de pneumologie Marius Nasta, sau la un medic pneumolog.Daca fumati sau lucrati intr0un mediu mai toxic...tusea este cu expectoratie, obositi la efort, aveti stari cand simtiti ca va sufocati s-ar putea sa fie vb de PBOC(Boala pulmonara obstructiva cronica)
Nu spun ca dv aveti neaparat asa ceva...dar nu strica sa faceti un consult.
Va doresc multa sanatate.
0
30-05-2009, ora 02:51
MariusFlavian
Nu este medic/terapeut
MariusFlavian
Ca sa va mai spun ce am omis data Trecuta:
-Nu fumez, Lucrez din cind in cind in mediu cu fum
-Cint cu vocea...iar mai nou cind ridic vocea incepe sa ma zgirie pe git! (nu cant pe corzi)Muzica usoara Aurelian Andreescu
Crizele de tusit cind incep nu dureaza mai mult de 5 min.
Incep cu acel gidilat, zgiriat subtire pe stinga gintului sau pe dreapta, , nu ma pot abtine si tr sa tusesc de vreo 3-4 ori..!Atit.sa imi treaca..mi-am mai luat niste sirop si vit C cu Propolis...Hiriitu sau Suieratul sau clipocitul foarte sensibil numai eu il aude ca de mototolire a unei hirti...ma tot enerveaza innaite sa adorm.dimineata dispare parca.! Aseara m-am trezit cu gura foarte uscata iar cind am adormit mi-am pus picaturi, , Nasic.""..in nas iar cind au ajuns pe git m-a luat o criza de tusit de toata frumusetea(ce sa fac sunt dependent de picaturi) Doctora mi-a spus sa nu-mi mai pun dar.se pare ca.nu se poate, Mi-a spus ca rinita alergica a mea da intr-un inceput de asm.of...da-ti-mi va rog un leac babesc o ceva...
Va Multumesc!!!
0
11-06-2009, ora 17:29
bogdanbn
Nu este medic/terapeut
bogdanbn
deci eu tusesc de vreo 3 saptamani , ziua mai rar , noaptea foarte des . Simt ca am o galma in gat care ma gadila si ma apuca tusea cam pe la ora 2-3 noaptea asa si cand ma trezesc parca nu pot sa trag aer in piept cam 5 secunde (nu pot sa respir ) dupa care imi dau drumu la tuse si mai rau si pot respira din nou . mi se intampla numai seara, cand ma trezesc nu pot respira acelel cateva secunde. spunetimi si mie va rog cam ce e de facut?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Dispersia particulelor de tuse în aer liber
  • Tipuri de tuse pentru care trebuie să te îngrijorezi
  • Câteva sfaturi pentru a calma tusea
  • Tratament tuse - medicamente, remedii, ceaiuri pentru tuse
  •