Tuse putin suparatoare:D

13-06-2011
vintzy
Nu este medic/terapeut
vintzy
Am de ceva vreme o tuse suparatoare:D
2 comentarii
0
13-06-2011, ora 23:02
vintzy
Nu este medic/terapeut
vintzy
Acum 2 ani intro vara eram la bunici si niste prieteni tuseau urat si dupa cam 1 sapt m-a apucat si pe mine tusea care a tinut destul de mult.Vazand ca nu trece am fost la Pneumofiziologie si am facut radiografii probe respiratorii etc totul a iesit bine. Doctorii de acolo mi-au spus sa fac tratament cu aerosoli. Mi-am revenit iar acum in iarna aceasta am inceput cu raceli, dureri de gat si tuse.Speriat am mers iar la pneumo iar radiografii etc probe respiratorii mi s-a spus ca nu am nimic(ba chiar au spus ca respir ca un sportiv) doar ca am o tuse enervanta.De aici am fost trimis la ORL. TIn sa va zic ca am avut anul acesta in 3 luni 5 amigdalite.Am mers la orl, m-a consultat domnul doctor, mi-a dat tratament cu hexoral si aerius 10 zile.AM terminat tratamentul iar am facut amigdalita.AM facut analize si mi-a iesit vsh mic dupa care am fost nevoit sa fac tratament cu penicilina 3 zile si 2 zile cu axetin(daca tin bine minte) durerile au trecut dar aveam angina(petele acelea albe din amigdale) si amigdalele foarte marite. Am fost operat, ma simt foarte bine din punctul de vedere al amigdalelor, operatia a fost un succes total, ii multumesc lui Dumnezeu.Dar putin din tuse a mai ramas, nu tusesc des, tusesc destul de rar da e o tuse enervanta simt ca trebuie sa imi dreg vocea, si in special dimineata tusesc 2-3 minute. Am 16 ani si sunt din Cluj.E destul de enervant si vreau sa scap odata de tuse... E enervant. Trebuie sa va zic ca am fumat cam 1 an jumate 2 dar nu excesiv asa ca orice adolescent(prost recunosc) dar din fericire am OPRIT fumatul de 7 luni:).La un chef sau 2 am mai fumat da 1 tigara 2 nu mai mult in rest deloc, fac si sport(sala) si incerc sa imi fac un mod de viata cat mai sanatos. Va rog sa imi spuneti de la ce ar putea fi tusea aceea:D Multumesc anticipat
0
13-06-2011, ora 23:16
vintzy
Nu este medic/terapeut
vintzy
A da si foarte interesant cat timp m-a durut gatul Nu am tusit DELOC, si am observat ca dupa ce mananc asa trebuie sa tusesc odata si simt cum se elibereaza gatul de o secretie :D
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Dispersia particulelor de tuse în aer liber
  • Tipuri de tuse pentru care trebuie să te îngrijorezi
  • Câteva sfaturi pentru a calma tusea
  • Tratament tuse - medicamente, remedii, ceaiuri pentru tuse
  •