Medicament tuse pt femei inscarcinate
Buna ziua,
Ma numesc Corina si sunt o cititoare fidela atat a site-ului, cat si a forumului. Desi urmaresc de mult timp ce se scrie, nu am postat niciodata. Acum insa ma confront cu o problema motiv pentru care as avea nevoie de ajutorul vostru. De ieri, de cand m-am intors de la cumparaturi, m-a lovit o tuse cumplita. In mod normal as apela la metodele pe care le-am folosit si pana acum, dar fiind insarcinata in luna a patra mi-e teama ca medicamentele pe care le iau sa nu-mi afecteze bebelusul. Prin urmare, care ar fi variant cea mai "safe", tinand cont de starea mea fizica?
Va multumesc
Ma numesc Corina si sunt o cititoare fidela atat a site-ului, cat si a forumului. Desi urmaresc de mult timp ce se scrie, nu am postat niciodata. Acum insa ma confront cu o problema motiv pentru care as avea nevoie de ajutorul vostru. De ieri, de cand m-am intors de la cumparaturi, m-a lovit o tuse cumplita. In mod normal as apela la metodele pe care le-am folosit si pana acum, dar fiind insarcinata in luna a patra mi-e teama ca medicamentele pe care le iau sa nu-mi afecteze bebelusul. Prin urmare, care ar fi variant cea mai "safe", tinand cont de starea mea fizica?
Va multumesc
6 comentarii
incearca STODAL e singurul sirop care-l stiu pentru tuse
Si Prospanul este un atitusiv din plante si cred ca il poti lua.Poti incerca deasemeni acea infuzie din ceapa si coji de nuca, are un gust oribil dar cica functioneaza.Ai mai putea sa cumperi o ridichie neagra, o speli bine apoi scobesti in mijloc un pic, umpli cu miere si o lasi pana a 2-a zi in frigider ca sa isi lase sucul, dupa care iei cate o lingura din el de cateva ori pe zi.Se spune ca este foarte foarte bun.
Deasemeni, in afara de toate astea, ai putea sa consulti un medic homeopat! :)
Numai bine!
Deasemeni, in afara de toate astea, ai putea sa consulti un medic homeopat! :)
Numai bine!
Multumesc!
Stodal-ul nu a avut efect la mine. Am mai incercat si remedii naturale si sunt intr-adevar utile, insa parca vindecarea e putin mai lenta. Mi s-a recomandat si fluimucil, stiu ca pot lua femeile insarcinate, am avut prietene care au folosit si nu au avut nici un fel de problema, insa m-ar interesa sa aflu si alte pareri. Voi ati incercat?
Stodal-ul nu a avut efect la mine. Am mai incercat si remedii naturale si sunt intr-adevar utile, insa parca vindecarea e putin mai lenta. Mi s-a recomandat si fluimucil, stiu ca pot lua femeile insarcinate, am avut prietene care au folosit si nu au avut nici un fel de problema, insa m-ar interesa sa aflu si alte pareri. Voi ati incercat?
Eu nu am incercat fluimuicil, insa am incercat homeogene, sunt niste pastilute homeopate pt gat.
Mai poti incerca si propolisul cu vitamina c, se spune ca ajuta.
Mai poti incerca si propolisul cu vitamina c, se spune ca ajuta.
Am cautat acum pe net despre Fluimucil si se spune ca nu se administreaza in sarcina si alaptare decat in situatii absolut necesare.Parerea mea este sa nu iei!
Jaquelinne, multumesc pentru sfaturi. Medicul a spus ca este in regula. In plus, sa speram ca nu va fi cazul sa mai iau. In orica caz, nu o sa fac abuz. Cat despre tuse, e long gone :)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4nas infundat dimineata, uneori si tuse suparatoare
- 2sarcina cu risc de avort
- 3tuse tabacica?.
- 6Pot pastra copilul? Voi naste un copil sanatos?
- 3Tusesc moaptea cind adorm si la 2-30 a.m. deodata
- 7Faringita cronica
- 6antibioticele si ficatul
- 4alergie sau astm?
- 8Antibiotice in timpul sarcinii
- 3tuse chinuitoare
- 5Sarcina de 16 saptamani si avortul
- 3tuse, sputa, raguseala
- 5Bronsita asmatiforma
- 17asentra se intrerupe in caz de sarcina
- 8Depresia in timpul sarcinii
- 5Rog din suflet sa imi raspunda persoanele care au trecut prin sutiatia similara!
- 0Indometacin administrat gresit.
- 1Buna seara - tuse seaca și jenanta nu se mai oprește
- 1Tobrex in sarcina afecteaza?
- 1Sarcina si medicamente pentru candida
Mai multe informații despre: Sarcina luna IV Medicamentele si sarcina Tusea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: