Poate fi sinuzita? Ori nu?

17-06-2010
yoanici
Nu este medic/terapeut
yoanici
Buna ziua.De aproximativ 2 saptamani ma confrunt cu o tuse iritativa care azi este uscata si maine se rupe, cand suflu nasul imi curge o secretie vascoasa galben-verzui.Acum nu imi mai pot sufla nasul deoarece ma dor sinusurile. Am zis ca este o raceala banala, am luat fel de fel de medicamente si siropuri si tot nu imi trece, mai nou ma doare si urechea stanga incepand cu maxilarul plus ochiul si nasul. Va rog sa ma ajutati cu un tratament mai adecvat decat cele pe care le-am luat eu.Va multumesc.
4 comentarii
0
17-06-2010, ora 22:02
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
DA?? Buna gluma !
Si cum iti imaginezi TU.. ca eu stiu ce ai luat deja.. si sa iti recomand alceva ???
Solutie corecta este sa mergi la Cab. de Radiologie.. sa faci o radiografie SAF.. si cu rezulatul la ORL. !!!
0
17-06-2010, ora 22:09
yoanici
Nu este medic/terapeut
yoanici
Da aveti dreptate, nu am specificat ce medicamente am luat, imi cer scuze, este greseala mea.
la inceputul simtomelor am luat fervex, apoi para sinus, humex, si acum iau decasept si tusimun, dar nu si-au facut nici un efect.Oricum maine merg sa fac o programare la ORL.
0
17-06-2010, ora 22:14
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
da.trebuie sa faci investigatii !
pana atunci.. poti sa faci INghalatii cu ceai de musetel+ 3-4 pic de ulei de eucalipt sau Inhalant.
dupa inhalatii.. sa faci spalaturi nazale cu acel ceai + gargara.
Regim alimentar fara acru, rece, acidulat si fructe citrice.. care irita mucoasa si provoaca Tusea.
0
17-06-2010, ora 22:23
yoanici
Nu este medic/terapeut
yoanici
Va multumesc din suflet si pentru aceste sfaturi, poate pot dormi si eu macar o noapte putin mai linistita.Acum merg sa fac inhalatii.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum și când trebuie tratată tusea
  • Mă doare capul când e frig - sinuzită?
  • Durerea de cap din sinuzită (cefaleea sinusală)
  • Dispersia particulelor de tuse în aer liber
  • Am sinuzită? - semne și simptome ce susțin diagnosticul
  • Tipuri de tuse pentru care trebuie să te îngrijorezi
  • Câteva sfaturi pentru a calma tusea
  • Tratament tuse - medicamente, remedii, ceaiuri pentru tuse
  • Sinuzita a fost asociată cu un risc crescut de boli reumatice
  •