Poate fi sinuzita? Ori nu?
Buna ziua.De aproximativ 2 saptamani ma confrunt cu o tuse iritativa care azi este uscata si maine se rupe, cand suflu nasul imi curge o secretie vascoasa galben-verzui.Acum nu imi mai pot sufla nasul deoarece ma dor sinusurile. Am zis ca este o raceala banala, am luat fel de fel de medicamente si siropuri si tot nu imi trece, mai nou ma doare si urechea stanga incepand cu maxilarul plus ochiul si nasul. Va rog sa ma ajutati cu un tratament mai adecvat decat cele pe care le-am luat eu.Va multumesc.
4 comentarii
DA?? Buna gluma !
Si cum iti imaginezi TU.. ca eu stiu ce ai luat deja.. si sa iti recomand alceva ???
Solutie corecta este sa mergi la Cab. de Radiologie.. sa faci o radiografie SAF.. si cu rezulatul la ORL. !!!
Si cum iti imaginezi TU.. ca eu stiu ce ai luat deja.. si sa iti recomand alceva ???
Solutie corecta este sa mergi la Cab. de Radiologie.. sa faci o radiografie SAF.. si cu rezulatul la ORL. !!!
Da aveti dreptate, nu am specificat ce medicamente am luat, imi cer scuze, este greseala mea.
la inceputul simtomelor am luat fervex, apoi para sinus, humex, si acum iau decasept si tusimun, dar nu si-au facut nici un efect.Oricum maine merg sa fac o programare la ORL.
la inceputul simtomelor am luat fervex, apoi para sinus, humex, si acum iau decasept si tusimun, dar nu si-au facut nici un efect.Oricum maine merg sa fac o programare la ORL.
da.trebuie sa faci investigatii !
pana atunci.. poti sa faci INghalatii cu ceai de musetel+ 3-4 pic de ulei de eucalipt sau Inhalant.
dupa inhalatii.. sa faci spalaturi nazale cu acel ceai + gargara.
Regim alimentar fara acru, rece, acidulat si fructe citrice.. care irita mucoasa si provoaca Tusea.
pana atunci.. poti sa faci INghalatii cu ceai de musetel+ 3-4 pic de ulei de eucalipt sau Inhalant.
dupa inhalatii.. sa faci spalaturi nazale cu acel ceai + gargara.
Regim alimentar fara acru, rece, acidulat si fructe citrice.. care irita mucoasa si provoaca Tusea.
Va multumesc din suflet si pentru aceste sfaturi, poate pot dormi si eu macar o noapte putin mai linistita.Acum merg sa fac inhalatii.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Tuse cu secretii, copil de 3 ani
- 3la ce spital sa ma operez?
- 7sinuzita, deviatie de sept, dureri de cap, urechi infundate
- 6Intarzierea ciclului menstrual, stres si medicamente
- 1tuse la respiratie adinca
- 8reflux esofagian sau ceva la plamani
- 3tuse suparatoare
- 1sinuzita?
- 0sinuzita si medicamentele permise in alaptare
- 3tuse uscata
- 4de cateva zile am o tuse care ma 'omoara'