Tuse productiva!
Buna seara!bebele are 1 an 7 luni si dintr-o tuse seaca la inceput(debutata cu o laringita de durata a 2 zile)am ajuns sa ne lutam cu o tuse f productiva(suntem a 6-a zi), tratata cu Fluimucil.Intrebarea mea este ce alt sirop de tuse productiva ne recomandati, unul care sa nu produca atat de mare abundenta a secretiei bronsice?noaptea saracutul tuseste de se ineaca..si parca usor ii fluiera gatutul?P.S. am fost ascultati la plamani de dr pediatru si nu se auzea nimic. Va multumesc!
4 comentarii
Fluimucilul sirop 3x3 ml/zi +aerosoli 2-3x/zi cu 2 ml fluimucil pt aerosoli+2 ml ser fiziologic. Succes !
Buna ziua
Fluimucilul este un fluidificant al secretiilor cailor respiratorii, el nu creste cantitatea secretiilor, doar le lichefiaza pt. ca baietelul sa le poata expectora in cursul tusei. Deci este un tratament bun.
Este necesar sa acordati o mare atentie si hidratarii corespunzatoare a copilului cu ceaiuri, supe si compoturi calde. In cursul noptii, in camera copilului, umidificati aerul cu o cratita cu apa fierbinte in care puneti 5 picaturi de ulei de pin sau folositi Hapciu-R7, candela de aromaterapie care emana aerosoli de eucalit, mentol si cimbru.
Fluimucilul este un fluidificant al secretiilor cailor respiratorii, el nu creste cantitatea secretiilor, doar le lichefiaza pt. ca baietelul sa le poata expectora in cursul tusei. Deci este un tratament bun.
Este necesar sa acordati o mare atentie si hidratarii corespunzatoare a copilului cu ceaiuri, supe si compoturi calde. In cursul noptii, in camera copilului, umidificati aerul cu o cratita cu apa fierbinte in care puneti 5 picaturi de ulei de pin sau folositi Hapciu-R7, candela de aromaterapie care emana aerosoli de eucalit, mentol si cimbru.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2tuse la copii
- 2Tuse suieratoare persistenta la copil de 2 ani
- 1tuse si flegma excesiva
- 10tuse productiva de foarte mult timp si mucozitati continue
- 4copil 2 ani tuseste doar dimineata
- 3Tuse dupa efort la copil 10 ani
- 1Tuse productiva
- 1Intrebare
- 5Tuse copil un an jumătate
- 0Fetita mea tuseste si se inneaca
- 0Tuse productiva
- 1Intrebare tuse seaca la copil 2 ani
- 1Intrebare! Dintr.o simpla raceala a dat in laringita
- 4Alergiile alimentare
- 1Buna seara - tuse seaca și jenanta nu se mai oprește
- 0Tuse reziduala sau nu?
- 0Ar putea să fie alergie sau nu?
- 1Erdomed - poate fi administrat din nou la 2 săptămâni?
- 0Tuse cronica copil 5 ani (de 4 luni).
Mai multe informații despre: tusea la copil
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: