Tuse convulsiva + tuse
Buna ziua as dori sa stiu daca sa confruntat cineva cu problema asta si ce ar trebui sa fac pentru a mi ajuta copilul. Fetita mea de 5 ani are toate vaccinele facute si anul trecut in vara a fost la o gradinita de vara de unde a luat tuse convulsiva, cu greu am scapat de tuse. De ce a facut tusea daca are toate vaccinele? Apoi este ff slabuta are 15 kg la 5 ani, oricat de mult ar manca nu se ingrasa. Problema este ca iara a prins ceva tuse si nu i mai trece deja de o luna, noaptea nu tuseste. Inainte de somn are asa o criza de tuse dar diferita de cea convulsiva. Apoi dimineata la 5 iara se trezeste tuseste aproximativ 30 de min si adoarme la loc. Am incercat tot felul de remedii naturiste. Siropuri de patlagina, iedera. Nu i trece nici cum, la analize i a iesit ca e tuse alergica. Nu i s a dat nici un tratament . Este un copil bolnavicios si as dori sa stiu ce remedii sau tratament ar trebui sa facem sa i treaca. Locuim langa mare, seara neplimbam pentru aerosoli am
inteles ca ar ajuta ?Ce altceva as putea sa fac, nu pot sa mi dau seama de la ce face tusea aceasta. Intr o zi tusea e mai pronuntata in alta aproape a disparut de tot...
inteles ca ar ajuta ?Ce altceva as putea sa fac, nu pot sa mi dau seama de la ce face tusea aceasta. Intr o zi tusea e mai pronuntata in alta aproape a disparut de tot...
2 comentarii
Fiind o problemă trenantă cu mai multe lucruri de precizat, doar o consultație complexă în Pediatrie poate ajuta !
Multumesc. A avut un consult pediatric. Ni s a zis sa asteptam ca i va trece tusea dar e ciudat ca intr o zi e mai bine a doua zi e mai rau cu tusea. Febra nu face are doar 37 atat. Peste o sapt voi calatori cu ea in Romania daca cunoasteti un pediatru bun in Timisoara va rog sa mi ziceti.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Tuse persistenta
- 1Tuse persistenta la copil de 2 ani
- 1prospan la fetita de 3 ani
- 10tuse productiva de foarte mult timp si mucozitati continue
- 3tuse persistenta
- 1Tuse in gat la copil
- 5Tuse continua
- 6Va rog raspundeti
- 7Astm bronsic
- 4tuse productiva
- 1Tuse seacă, iritativă recurentă
- 0Tuse productiva
- 1Tuse productive copil 1.8 ani
- 0Tuse care persista dupa 1 luna de la raceala
- 0Ajutați-mă - băiețel de 1si 2luni, îi curge excesiv năsucul, tuse productivă
- 4Tuse seaca fetiță de 4 ani
- 1Erdomed - poate fi administrat din nou la 2 săptămâni?
- 0Criza de tuse
Mai multe informații despre: Tusea convulsiva tusea la copil
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: