Nas infundat si tuse fetita 5 ani
Buna seara, fetita mea in varsta de 5 ani a avut pneumonie si pleurezie la plamanul stang in Decembrie, a fost internata in spital 8 zile cu tratament intravenous, apoi acasa tratament inca 5 zile zinnat, apoi inca 5 zile forexo, eurespal si aerius.Am incetat sa m ai tusim o perioada gen 28 de zile in care am urmat imunizare cu luivac, Dar apoi apoi mergand la gradinita a inceput cu nasul infundat, voce ragusita si tuse.Precizez ca noi locuim in Londra si Domnul doctor ne a recomandat in caz ca o sa raceasca din nou sa avem cu noi sultamicilina, eurespal si aerius.I am administrat acest antibiotic nu a m ai tusit 2 saptamani Dar apoi eu am contactat un virus si din nou a inceput sa tuseasca si are nasul infundat.Precizez nu face febra Dar sunt disperata pentru ca nu stiu ce sa fac sa ii treaca de tuse.Am fost la consultatie aici in Londra Dar au zis ca nu are nimic...oricum medici de aici lasa de dorit..a trebuit sa vin special in tara in decembrie ca sa imi tratez copilul.Va rog sunt disperata nu stiu ce sa fac..sincer as veni in tara pentru a consulta un doctor...
1 comentarii
Diagnosticul si tratamentele de care vorbiti sant caracteristice Romaniei; nicio viroza nu scapa fara antibiotic si antihistaminic!!! Cunosc cele 2 sisteme medicale (vestic si estic) ca si performantele lor.Luati in considerare opinia medicilor pediatri din Anglia !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1tuse la efort
- 2tuse la copii
- 1Tuse persistenta la copil de 2 ani
- 12 ani si 5 luni tuseste de 17 zile
- 3tuse persistenta
- 1Tuse productiva la copil de 4 ani
- 0Tuse productiva
- 1tuse reziduala la copil
- 2tuse persistenta la copil de 4 ani
- 0Bebe 1 an tuse
- 4tuse productiva