copilul meu a fost diagnosticat cu pneumonie
Baietelul meu are aproape 11 ani si de miercuri seara face febra si are o tuse continua seaca.I-am dat amoxicilina 250 si eurespal pastile, fara rezultat.Azi am fost la doctor, i-a facut raze la plamani si l-a ascultat dupa care ne-a spus ca are pneumonie.Ne-a dat tratament cu zinnat 250, ketof, erdomed, paduden si isoprinosine.Aseara i-am dat o fiola de ambroxol la aparatul cu aerosoli si parca tusea incepuse sa erupa, dar doctorita a zis ca nu mai e nevoie. ideea e ca a racit de foarte multe ori si a luat multe antibiotice si acum cred ca nu mai au efect.de aceea in cazul lui e nevoie sa faca un tratament doar cu aerosoli sau putem sa completam cu aerosoli schema aceasta de tratament si ce medicamente ne-ar trebui. mentionez ca in Targu Jiu doctorii nu stiu scheme de tatament cu aerosoli. Multumesc!
1 comentarii
Buna seara !
Avand in vedere ca a luat multe antibiotice si a racit de foarte multe ori, (foarte) probabil imunitatea
baiatului dumneavoastra este scazuta. In acest sens, va recomand, inafara de adresarea la medicul
pediatru pentru o investigare mai profunda a imunitatii si a cauzei/ cauzelor frecventei mari a acestor ra-
celi, si un consult homeopat, care vizeaza o rezolvare mai profunda, de fond, a acestei stari de sanatate,
inclusiv cresterea, chiar semnificativa, a imunitatii (prescrierea acestui tratament natural se face, in urma
unei consultatii speciale, de catre un medic homeopat sau cu competenta in homeopatie).
Cu respect,
Dr. Ciprian-Laurentiu Vlaicu
Avand in vedere ca a luat multe antibiotice si a racit de foarte multe ori, (foarte) probabil imunitatea
baiatului dumneavoastra este scazuta. In acest sens, va recomand, inafara de adresarea la medicul
pediatru pentru o investigare mai profunda a imunitatii si a cauzei/ cauzelor frecventei mari a acestor ra-
celi, si un consult homeopat, care vizeaza o rezolvare mai profunda, de fond, a acestei stari de sanatate,
inclusiv cresterea, chiar semnificativa, a imunitatii (prescrierea acestui tratament natural se face, in urma
unei consultatii speciale, de catre un medic homeopat sau cu competenta in homeopatie).
Cu respect,
Dr. Ciprian-Laurentiu Vlaicu
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2febra din cauza expunerii ochilor
- 5rubeola dupa ror, posibil?
- 2E posibil ca o viroza cu febra de 38-39 timp de mai multe ore sa duca la un avort?
- 3efecte negative polidin-gantamicina injectabila la copii
- 3face febra dar nu stiu de ce
- 8tratament cu Piroxicam (Flamexin) pentru raceala?
- 7sotia nu are miros
- 4Este cazul de pneumonie?
- 2pneumonie la nou nascuti
- 0transpiratie abundenta cu febra mare si dureri de cap
- 5Transaminaze marite.
- 1tuse la efort
- 1E normal dupa 5 zile de tratament, sa obosesc?
- 3Simptome gripale de de durata mai lunga decat de obicei sau ceva mai periculos?
- 3Febra mare
- 0tuse la copil de 2 ani
- 5Tuse continua
- 4Tuse seaca fetiță de 4 ani
Mai multe informații despre: Pneumonia Febra tusea la copil
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: