tuse si flegma excesiva
am o fetita de 5 ani si 6 luni si de 1 luna de zile tot urmam un tratament cu axentil 8 zile, stodal, aerosoli cu dexametazona, fluimucil, mucosin, koflet, ketof, aerius.Tot ne spune ca nu are nimic. Am facu o radiografie la cererea mea dupa aproape o luna, consultata fiind de 4 medici si au zis ca nu are nimic l plamani, iar in urma radiografiei a iesit ceva pe lobul drept.Mi-a dat 5 zile iar sulcef, deoarece la cefort este alergica dar nu se vede nici o imbunatatire, iar noapte se ineaca cu flegma si se simte ca si cum ii fierbe in gat.Ce trebuie sa mai facem si unde sa ne indreptam.Daca nu trece cat de periculoasa este?
1 comentarii
era obligatoriu un consult ORL
o tuse poate fi si de la polipii mariti si inflamati
de la un farige iritat de secretiile care curg din nas.. sau de la un reflux gastro=esofagan care impreuna cu unele sucuri, fructe citrice, mancare acra.. poate sa irite faringele si sa duca a tuse
se cretiile abundente, pot fi de la excesul de lactate si produse proaspete de panificatie.. care sunt Producatoare de MUCUS
o tuse poate fi si de la polipii mariti si inflamati
de la un farige iritat de secretiile care curg din nas.. sau de la un reflux gastro=esofagan care impreuna cu unele sucuri, fructe citrice, mancare acra.. poate sa irite faringele si sa duca a tuse
se cretiile abundente, pot fi de la excesul de lactate si produse proaspete de panificatie.. care sunt Producatoare de MUCUS
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2rosu in gat cu tuse foarte puternica- zinnat+ oxacilina
- 5tusesc de un an
- 7Faringita cronica
- 5Infectie cu microplasma sau doar o viroza?
- 1tusea tabacica
- 5aerosoli cu adrenalina si dexametazona, baietel 6 ani
- 4de vreo 6 luni tusesc si imi vine sa vomit
- 1tusec si nu ma pot opri
- 2tuse productiva la copil
- 4Tuse de 2 luni si 15 zile
- 11Buna! Am senzatia de ceva in gat in partea drepta langa amigdala
- 1bronsita acuta.. problema e ca tusesc foarte urat
- 0probleme cu gatul de vreun an, help
- 2tuse persistenta la copil de 4 ani
- 1tuse foarte multa dupa infectie plamani si tratament cefort
- 2Tuse