copil 2 ani tuseste doar dimineata
Buna ziua, am si eu o problema cu fetita mea in varsta de 2 ani si anume de cateva zile tuseste dimineata la putin timp dupa ce se trezeste, o tuse inecacioasa destul de deranjanta. Ziua nu tuseste deloc si nici nu-i curge nasucul.Ea merge la cresa si din luna ianuarie am inceput sa-i dau extracte din catina rosie si brad pentru cresterea imunitatii...etc, mentionez ca ea are si talasemie minora.Nu stiu ce as putea sa-i dau, DACA sa-i mai dau ceva pentru aceasta tuse pe langa ce ia deja.Multumesc!
4 comentarii
tuse de dimineata este caracteristica copiilor cu secretii vascoase care coboara din rinofaringe.. la ridicare in pozitie verticala
este necesar consult ORL.. pentru a examina nasul si mai cu seama rinofaringele sa se vada marimea polipilor si starea lor de inflamatie si cantitatea de secretii
pana atunci cred ca e corect sa curatati foarte bine nasul seara inainte de culcare
se poate face tratamentul cu Colargol cate 1 pic la 8 ore 5 zile
se tine cont de alimentatie corecta..fara acru, citric.. care irita faringele si pot duce la o tusa iritativa
este necesar consult ORL.. pentru a examina nasul si mai cu seama rinofaringele sa se vada marimea polipilor si starea lor de inflamatie si cantitatea de secretii
pana atunci cred ca e corect sa curatati foarte bine nasul seara inainte de culcare
se poate face tratamentul cu Colargol cate 1 pic la 8 ore 5 zile
se tine cont de alimentatie corecta..fara acru, citric.. care irita faringele si pot duce la o tusa iritativa
Buna ziua.Pentru tuse puteti lua in considerare siropul Plantusin si aromaterapie cu inhalantul Hapciu.Sunt remedii naturale fara efecte adverse in aceasta situatie.Multa sanatate!
Multumesc tare mult pentru raspunsuri! va doresc o zi buna!
Buna ziua, am un băiețel in vârsta de 1 an și 9 luni, tușește doar dimineața si este răgușit.Uneori are o tusa care se rupe și uneori ii o tusa seaca.I-am dat uneori miere de salcâm și sirop de tusa.Tusa o are doar dimineața in rest nu am treaba cu el peste zi și nici raguseala nu o mai are peste zi doar dimineața când se trezește ii răgușit și tușește.Spuneti-mi va rog ce ar trebui sa fac.Multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2raceala si tuse
- 1Tuse persistenta
- 1Tuse persistenta la copil de 2 ani
- 1copilul meu a fost diagnosticat cu pneumonie
- 12 ani si 5 luni tuseste de 17 zile
- 3Tuse dupa efort la copil 10 ani
- 1Tuse productiva la copil de 4 ani
- 0Tuse productiva
- 1Nas infundat si tuse fetita 5 ani
- 2tuse persistenta la copil de 4 ani
- 7Astm bronsic