Se poate folosi Colargol dupa operatia de sept?
Dupa o operatie de deviatie de sept se poate folosi colargol?
6 comentarii
buna seara !!!! am un copil de 1 an si 2 luni. Acum o saptamina si jumate a facut febra si tuse si nasuc infundat, pediatrul mi spus ca are o amigdalita si i-a recomandat Ibuprofen !!!!si in citeva zile parca sa facut bine, doar ca nopatea transpira!!!! deacum 2 zile copilul meu face febra 39 dar nu tuseste si nu are nasucul infundat !!! in schimb seara sforaie are o respiratie suieratoare !!!! am fost azi din nou la pediatru si mia dat Amoxacilina pe 9 zile, mi-a zis ca deja amigdalita e purulenta !!!! si sa-i spal nasucul cu ser fiziologic, dar daca nu are mucozitati ar fi nevoie de aceste spalaturi nazale ?? Si este necesar acest antibiotic sa-l administrez 9 zile ???Am uitat sa mentionez ca face amigdalita odata la 3 luni!!!multumesc!!!
un copil la varsta de 1 an si 2 luni.. nu pre aare motive sa faca asa de des amigdalita
cauze sunt cateva
1. cineva din familie este purtator de microbi patogeni si ii transmite ( faceti toti exudate faringiene si secretii nazale
inainte de a va apropia de copil.. faceti spalaturi nazale si clatitio gura cu apa de gura
2 copilul consuma fructe citrice, sucuri..si.a produse acre.. care irita faringele si amigdalele.. mentinand acolo inflamatia
La intrebarile Dvs.. poate sa raspunda numi un medic ORL. care vede copilul.
va recomand sa tratati problemele de gat, nas si urechi.. numai la ORL !
cauze sunt cateva
1. cineva din familie este purtator de microbi patogeni si ii transmite ( faceti toti exudate faringiene si secretii nazale
inainte de a va apropia de copil.. faceti spalaturi nazale si clatitio gura cu apa de gura
2 copilul consuma fructe citrice, sucuri..si.a produse acre.. care irita faringele si amigdalele.. mentinand acolo inflamatia
La intrebarile Dvs.. poate sa raspunda numi un medic ORL. care vede copilul.
va recomand sa tratati problemele de gat, nas si urechi.. numai la ORL !
Domnule Doctor!
va doresc din inima un an nou fericit, cu multa sanatate si binecuvantari!
va multumim ca sunteti mereu alaturi de bolnavi si raspundeti intotdeauna prompt tuturor care au nevoie disperata de un raspuns!
va doresc din inima un an nou fericit, cu multa sanatate si binecuvantari!
va multumim ca sunteti mereu alaturi de bolnavi si raspundeti intotdeauna prompt tuturor care au nevoie disperata de un raspuns!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 81m-am lovit la piscina si nasul a ramas putin deformat
- 6am o expectoratie transparenta vascoasa, dr. a zis ca e vb de rinita cronica hipertrofica cu caracte
- 25orl - recomandari/sfaturi
- 4deviatie de sept... dureri de tample, nas, ochi
- 12pt d-nul Flueraru
- 6nas infundat... am fost operata acum 2 ani de polipi si deviatie de sept
- 5expectoratie abundenta
- 1sinuzita si deviatie de sept
- 0Deviatie de sept.
- 0Operat de deviatie de sept
- 1Operatie deviatie sept si polipoza - indepartare cornet nazal, sinechii septo-turbinare
- 4cornete nazale
- 2CT sinusuri aerice craniene
- 2rog raspuns, simptome dupa operatie deviatie de sept
- 1Voce in ureche
- 0Operatie deviatie de sept - (prin rezectie submucoasa si/sau septoplastie) ?
- 2Nas înfundat operat deviație de sept
- 14Deviație de sept nevindecata
- 0Deviatie de Sep
- 1Septum deviat
Mai multe informații despre: Deviatia de sept nazal
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: