Inca infundat dupa operatie de deviatie de sept

Salutare,
In urma cu aproape 2 luni am facut o operatie de sept la spitalul Panduri. Situatia e ca inca-s infundat, nu simt mai nicio diferenta fata de cum eram inainte. Voiam sa intreb: cei care ati facut operatia asta, dupa cat timp ati inceput sa respirati? E firesc sa nu pot respira dupa 2 luni ca mai dureaza procesul de recuperare sau exista o problema?
Multumesc.
In urma cu aproape 2 luni am facut o operatie de sept la spitalul Panduri. Situatia e ca inca-s infundat, nu simt mai nicio diferenta fata de cum eram inainte. Voiam sa intreb: cei care ati facut operatia asta, dupa cat timp ati inceput sa respirati? E firesc sa nu pot respira dupa 2 luni ca mai dureaza procesul de recuperare sau exista o problema?
Multumesc.
3 comentarii

Trebuie sa știti.. Ca setul nazal osos.. E doar o mica parte a Cauzelor nasului infundat
Pe forum sunt Sute de postări unde am explicat ca inflamația Cornetelor nasale.. Infunda mai tare nasul.
Cauza poate fi.
. Infecția dentara cu sinusita
Alergiile
Și cel ai des Un Reflux gastro esofagian în somn de la Alimentația incorecta seara
Ai Exclus aceste 3 probleme???
De curiozitate.. Vârstă înălțime. Kg???
Pe forum sunt Sute de postări unde am explicat ca inflamația Cornetelor nasale.. Infunda mai tare nasul.
Cauza poate fi.
. Infecția dentara cu sinusita
Alergiile
Și cel ai des Un Reflux gastro esofagian în somn de la Alimentația incorecta seara
Ai Exclus aceste 3 probleme???
De curiozitate.. Vârstă înălțime. Kg???

Buna seara,
Am 24 de ani, 1.83 inaltime si 75 de kg. Barbat. Infecta dentara sau alergi nu cred ca e cazul. Referitor la refluxul gastro esofagian, ce pot face/cum pot reolva asta?
Am 24 de ani, 1.83 inaltime si 75 de kg. Barbat. Infecta dentara sau alergi nu cred ca e cazul. Referitor la refluxul gastro esofagian, ce pot face/cum pot reolva asta?

Consult Gastrologie
Regim strict seara... Cum a mai scris pe forum
Regim strict seara... Cum a mai scris pe forum

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 15rinita hipertrofica
- 6radiofrecventa pt micsorarea cicatricilor din nas
- 5Scleroza amiotrofica
- 3rinoplastie+deviatie de sept
- 3Deviere de sept
- 6nas infundat... am fost operata acum 2 ani de polipi si deviatie de sept
- 0o mica deviatie de sept
- 0deviatie de sept
- 0deviatie de sept
- 0Deviatie de sept.
- 0Deviatie de sept. Va rog sa imi deie si mie cineva un sfat :|
- 0Operat de deviatie de sept
- 1Operatie deviatie de sept
- 4Deviatia de sept
- 2Deviatia de sept afecteaza urechea?
- 6Orl - probleme dupa operatie deviatie de sept
- 2Rinita cronica hipertrofica si deviatie de sept Dl. Flueraru
- 5Sforait dupa operatia de deviatie de sept
- 2Deviatie de sept
- 2Rinita cronica hipertrofica, deviazie sept nazal, concentrare si atentie foarte slabita etc
Mai multe informații despre: Deviatia de sept nazal
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: