Inca infundat dupa operatie de deviatie de sept

Salutare,
In urma cu aproape 2 luni am facut o operatie de sept la spitalul Panduri. Situatia e ca inca-s infundat, nu simt mai nicio diferenta fata de cum eram inainte. Voiam sa intreb: cei care ati facut operatia asta, dupa cat timp ati inceput sa respirati? E firesc sa nu pot respira dupa 2 luni ca mai dureaza procesul de recuperare sau exista o problema?
Multumesc.
In urma cu aproape 2 luni am facut o operatie de sept la spitalul Panduri. Situatia e ca inca-s infundat, nu simt mai nicio diferenta fata de cum eram inainte. Voiam sa intreb: cei care ati facut operatia asta, dupa cat timp ati inceput sa respirati? E firesc sa nu pot respira dupa 2 luni ca mai dureaza procesul de recuperare sau exista o problema?
Multumesc.
3 comentarii

Trebuie sa știti.. Ca setul nazal osos.. E doar o mica parte a Cauzelor nasului infundat
Pe forum sunt Sute de postări unde am explicat ca inflamația Cornetelor nasale.. Infunda mai tare nasul.
Cauza poate fi.
. Infecția dentara cu sinusita
Alergiile
Și cel ai des Un Reflux gastro esofagian în somn de la Alimentația incorecta seara
Ai Exclus aceste 3 probleme???
De curiozitate.. Vârstă înălțime. Kg???
Pe forum sunt Sute de postări unde am explicat ca inflamația Cornetelor nasale.. Infunda mai tare nasul.
Cauza poate fi.
. Infecția dentara cu sinusita
Alergiile
Și cel ai des Un Reflux gastro esofagian în somn de la Alimentația incorecta seara
Ai Exclus aceste 3 probleme???
De curiozitate.. Vârstă înălțime. Kg???

Buna seara,
Am 24 de ani, 1.83 inaltime si 75 de kg. Barbat. Infecta dentara sau alergi nu cred ca e cazul. Referitor la refluxul gastro esofagian, ce pot face/cum pot reolva asta?
Am 24 de ani, 1.83 inaltime si 75 de kg. Barbat. Infecta dentara sau alergi nu cred ca e cazul. Referitor la refluxul gastro esofagian, ce pot face/cum pot reolva asta?

Consult Gastrologie
Regim strict seara... Cum a mai scris pe forum
Regim strict seara... Cum a mai scris pe forum

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6operatie de deviatie de sept
- 29deviatia de sept
- 68Deviatie de sept
- 7sinuzita, deviatie de sept, dureri de cap, urechi infundate
- 79deviatie de sept
- 5Scleroza amiotrofica
- 8Am fost diagnosticat acum 4 ani de zile cu sinuzita maxilara - bilaterala si etmoidala + deviatie de
- 1deviatie de sept-pt.dl.dr.flueraru
- 1deviatie de sept -pt.dl.dr.FValeriu
- 27De aprox. 2 sapt.am dureri ingrozitoare deasupra arcadei drepte si sub ochiul drept
- 2deviatie de sept
- 7deviatie sept partea dreapta si sinuzita cu indicatie de operatie...
- 2Anestezie
- 9Cine a facut operatie de sept sau rinoplastie?
- 6de 2 luni am nasul infundat (nara stanga)
- 5DEVIATIE SEPT SINUZITA CRONICA
- 2Pneumotorax - Deviatie de sept.
- 2Îngrijorare biopsie vegetație sinus
- 6Nas infundat-deviatie sept- frisoane
- 2Operatie deviatie de sept?
Mai multe informații despre: Deviatia de sept nazal
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: