Durere Umflare Ureche dreapta

Buna Seara,
De 1 saptamana a inceput sa-si faca aparitia o raceala destul de cumplita ( tuse / durere in gat / nas infundat ). Azi dimineata a inceput sa se umfle intrarea in canalul auditiv. S-a format ca o 'pernuţă' si ma doare cand o apas sau cand trag de ureche in orice directie. Cert este ca atunci cand imi pun un deget in fiecare ureche constat ca, in urechea dreapta, intra mai greu degetul din cauza umflaturii..Este un inceput de otita?Sa ma duc la ORL? Eu sunt 'bolnavul familiei', avand 2 otite cand eram mai mic, ultima fiind acum 3 ani.
De 1 saptamana a inceput sa-si faca aparitia o raceala destul de cumplita ( tuse / durere in gat / nas infundat ). Azi dimineata a inceput sa se umfle intrarea in canalul auditiv. S-a format ca o 'pernuţă' si ma doare cand o apas sau cand trag de ureche in orice directie. Cert este ca atunci cand imi pun un deget in fiecare ureche constat ca, in urechea dreapta, intra mai greu degetul din cauza umflaturii..Este un inceput de otita?Sa ma duc la ORL? Eu sunt 'bolnavul familiei', avand 2 otite cand eram mai mic, ultima fiind acum 3 ani.
2 comentarii

da. este obligatoriu consult ORL
pana maine.. nurofen sau aulin de baut
urechea incalzita cu saculet cu sare
pana maine.. nurofen sau aulin de baut
urechea incalzita cu saculet cu sare

Multumesc pentru raspuns..O sa ma duc vineri dimineata la medicul de familie pentru trimitere la ORL.. Cat de grav este?Se afla puroi in acel loc?Se poate intepa pentru a-l elimina?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 185timpan perforat
- 2Gaura in ureche
- 17Nu prea aude cand mananca
- 19racita tot timpul-imunitate scazuta?
- 7probleme cu urechea
- 8otita --urmari
- 5Ceva alb in ureche.. o fi otita?
- 10Jena permanenta in urechi (amorteala) si senzatie ca urechile sunt infundate
- 1durere urechi
- 7acufene?!
- 7Hemograma completa, valori marite si scazute??
- 5Raceala..dureri de gat si cap
- 3Scaun ciudat
- 3Probleme cu urechea
- 2Ganglion inflamat langa ureche
- 14urechi infundate+tiuit continuu
- 4Tiuit si durere ureche dreapta
- 13Ureche infundata in urma unei lovituri
- 4RMN ureche interna
- 1Răceală Gripa Otită???
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: