Durere Umflare Ureche dreapta
Buna Seara,
De 1 saptamana a inceput sa-si faca aparitia o raceala destul de cumplita ( tuse / durere in gat / nas infundat ). Azi dimineata a inceput sa se umfle intrarea in canalul auditiv. S-a format ca o 'pernuţă' si ma doare cand o apas sau cand trag de ureche in orice directie. Cert este ca atunci cand imi pun un deget in fiecare ureche constat ca, in urechea dreapta, intra mai greu degetul din cauza umflaturii..Este un inceput de otita?Sa ma duc la ORL? Eu sunt 'bolnavul familiei', avand 2 otite cand eram mai mic, ultima fiind acum 3 ani.
De 1 saptamana a inceput sa-si faca aparitia o raceala destul de cumplita ( tuse / durere in gat / nas infundat ). Azi dimineata a inceput sa se umfle intrarea in canalul auditiv. S-a format ca o 'pernuţă' si ma doare cand o apas sau cand trag de ureche in orice directie. Cert este ca atunci cand imi pun un deget in fiecare ureche constat ca, in urechea dreapta, intra mai greu degetul din cauza umflaturii..Este un inceput de otita?Sa ma duc la ORL? Eu sunt 'bolnavul familiei', avand 2 otite cand eram mai mic, ultima fiind acum 3 ani.
2 comentarii
da. este obligatoriu consult ORL
pana maine.. nurofen sau aulin de baut
urechea incalzita cu saculet cu sare
pana maine.. nurofen sau aulin de baut
urechea incalzita cu saculet cu sare
Multumesc pentru raspuns..O sa ma duc vineri dimineata la medicul de familie pentru trimitere la ORL.. Cat de grav este?Se afla puroi in acel loc?Se poate intepa pentru a-l elimina?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5dopuri de ceara la copil
- 8ureche infundata
- 3o -excrescenta- in spatele urechii
- 18urechi infundate
- 3miros al urechilor
- 3Mi se infunda o ureche si dupa tratament si cauterizare.
- 40durere langa ureche!
- 3raceala sau ce?
- 7ureche infundata de 3 luni
- 10Dureri de ureche
- 13otite repetate si ciuperca in ureche
- 3problema cu urechea
- 1Umflături Ureche
- 3Probleme ureche !
- 5ureche infundata in urma unei raceli
- 4Intepaturi intre gat si ureche
- 2Urechi infundate
- 3dureri la pavilionul urechii