tuse seaca persistenta
buna ziua.am un baietel de 7 ani care tuseste de aproximativ 6 luni.mentionez faptul ca i-am facut toate analizele, inclusiv razele si toate i-au iesit bune cu exceptia ige-ului care i-a iesit 107, 5.mi s-a dat singulair pe care il administrez de o luna si jumatate.la inceput tusea se mai rarise dar avand adhd a trebuit sa ii incep concerta la recomandarea medicului neuropsihiatru.concerta il ia de 2 saptamani si de atunci tusea a inceput sa fie mai deasa decat pana acum.exista posibilitatea ca administrandu-i aceste 2 medicamente concomitent sa nu isi mai faca efectul nici unul?la efectele adverse ale medicamentului pentru adhd este trecut tuse si inflamarea cailor respiratorii.nu stiu daca s-a intensificat din cauza acestui medicament, fiind unul din efectele lui adverse sau din alta cauza.doctorul ne-a spus ca e posibil sa fie si o tuse pe sistem nervos si sa tuseasca pentru ca asa s-a obisnuit.nu stiu ce sa fac pentru a-i mai reduce tusea asta enervanta.in somn sau in timpul noptii nu tuseste niciodata.
1 comentarii
Bună seara! Mergeți și la medicul alergolog, este posibil să fie alergic la ceva sau poate are astm bronșic alergic. Dacă mai aveți întrebări vă răspund cu drag! O seară liniștită!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 62De prin luna noiembrie tot tusesc, e o tuse seaca si care ma supara
- 16Tuse spastica!!! ce sa fac? care este cauza?
- 3Tuse + Expectoratie verde dimineata
- 1Tuse seaca; productiva de 3 saptamani
- 5ticuri la copil de 7 ani
- 4tuse seaca
- 1tuse seaca, nod in gat, ragaiala
- 1am o tuse seaca
- 6probleme orl: racesc des (de 3, 4 ori) + tuse seaca
- 4Tuse seaca pe perioada rece
- 1Tuse seaca si mucus
- 1Bronsita, alergie sau reflux gastric?
- 2Tuse seaca
- 1Tuse seaca si constrictie retrosternala.Sunt sub tratament cu cordarone.
- 2Tuse seaca chinuitoare
- 5Tuse seacă de 3 săptămâni doar dimineața și seara
- 0Tuse seaca care durează de 3 luni
- 1Urgent - sunt nopti care ma trezesc din somn cu o tuse seaca foarte enervanta
- 1Tuse seaca persistenta care dureaza de 4 luni ?
- 1tuse seacă si rară fără alte simptome la bebe 4luni jumătate
Mai multe informații despre: tusea seaca
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: