Sindrom obstructiv distal
De aproximativ o luna am o tuse seaca (de câteva ori pe zi) și ma dor omoplații, motiv pentru care am mers la pneumolog.
În urma spirometriei mi s-a pus diagnosticul de sindrom obstructiv distal. Și mi s-a recomandat tratament cu Clenil și Ventolin la nevoie.
Menționez ca spirometria a fost făcută și după administrare de Ventolin însă nicio modificare la rezultatul acesteia.
De câteva zile, deși urmez tratamentul cu Clenil tusea s-a intensificat și sunt momente când trebuie sa trag aer adânc în piept pt ca simt ca nu se oxigenează plămânii.
Nu am specificat ca nu am fumat niciodată și nici nu am lucrat în mediu toxic. Am 35 de ani.
Mă gândesc că nu este astm, oare sa fie BPOC. Dar care sa fie cauza?
Vă mulțumesc!
În urma spirometriei mi s-a pus diagnosticul de sindrom obstructiv distal. Și mi s-a recomandat tratament cu Clenil și Ventolin la nevoie.
Menționez ca spirometria a fost făcută și după administrare de Ventolin însă nicio modificare la rezultatul acesteia.
De câteva zile, deși urmez tratamentul cu Clenil tusea s-a intensificat și sunt momente când trebuie sa trag aer adânc în piept pt ca simt ca nu se oxigenează plămânii.
Nu am specificat ca nu am fumat niciodată și nici nu am lucrat în mediu toxic. Am 35 de ani.
Mă gândesc că nu este astm, oare sa fie BPOC. Dar care sa fie cauza?
Vă mulțumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 648tuse seaca si ceva in gat
- 14Pareza de coarda vocala
- 5tuse seaca, durere in gat, febra, raguseala = raceala ?
- 0Tuse seaca care persista
- 8Nu mai stiu ce sa fac! tuse si altele
- 6Faringolaringita subacuta.. trebuie sa iau antibiotic?
- 22tuse seaca de 2 luni
- 8Nod in gat, puroi.
- 2TUSE SEACA
- 4Secretii nazale... copil de 3 ani si 8 luni
- 1tuse seaca
- 3tuse seaca
- 1Radiografie plamani
- 1tuse seaca puternica - de 1 luna jumatate
- 1Tuse seacă, iritativă recurentă
- 1Tuse seaca de 2 săptămâni
- 12Tuse seacă - am senzația ca am ceva în gat tot timpul și care im da sensatia ca trebuie sa tușesc
- 0Film plamani frecventa
- 1Durere in zona plamanilor
- 1Pneumonie
Mai multe informații despre: tusea seaca durere de plamani
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: