Tuse seaca pana la voma
Fetita mea are 13 ani si acum vreo trei saptamani a inceput sa tuseasca, o tuse seaca. Am mers la medicul pediatru, ne-a zis ca e racita, amigdalita, nimic la plamani si am primit tratament cu antibiotic destul de puternic. De aproape trei saptamani tot mergem la medic, si cu tot tratamentul, tusea nu a trecut, ci e si mai sacaitoare, care uneori se termina cu voma. Ultima oara la consult fetita nu mai avea nimic, doar tuse, care inca mai persista dupa atata tratament. Mentionez ca tusea e in reprize mai rare, dar destul de sacaitoare, in special noaptea si care se duce pana la voma.
Va rog fumos sa-mi dati o indicatie, un sfat in aceasta probema, ca nu stim ce sa mai facem..
Va multumesc frumos!
Va rog fumos sa-mi dati o indicatie, un sfat in aceasta probema, ca nu stim ce sa mai facem..
Va multumesc frumos!
6 comentarii
Buna seara. Dupa descrierea simptomelor si a evolutiei, este posibil sa fie tuse convulsiva. Este necesar sa verificati daca fetita este vaccinata anti pertussis. Multa sanatate!
Va multumesc de raspuns!
Fetita are vaccinul antipertussis facut.
Si fratele fetitei, care e mai mic, a luat aceasta tuse, tuseste la fel. Le dau antibiotic la amandoi si sper sa le treaca aceasta tuse.
Fetita are vaccinul antipertussis facut.
Si fratele fetitei, care e mai mic, a luat aceasta tuse, tuseste la fel. Le dau antibiotic la amandoi si sper sa le treaca aceasta tuse.
Buna ziua. Daca vaccinarea anti pertussis este efectuata conform schemei, continuati tratamentul prescris. Pe langa antibiotic, este nevoie si de un preparat antitusiv. Multa sanatate copiilor!
Nu poate sa faca rau copiilor.Fierbeti o ceapa rosie, strecurati si puneti o linguritza de miere...dupa cateva ceaiuri fetitei mele i-a trecut tusea...dupa multe incercari medicamentoase.Sanatate.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Depresie anxioasa
- 6imi este f greata imi vine sa vomit in orice interval al zilei... sunt insarcinata?
- 4tratament pt otita timp de zece zile si de atunci am probleme: voma, ameteli, arsuri, lesin
- 5ma simt f. obosit, senzatii de voma, diaree cand si cand, ameteli, dureri sub coasta dreapta
- 6RGE copil, tratament omeprazol este necesar un hepatoprotector
- 3durere de cap ingrozitoare cu stari de voma si elimin numai fiere. de ce sufar?
- 8stare generala de sanatate instabila
- 6daca vomit dupa ce am luat antiepilepticele, sa le mai iau o data?
- 13raguseala
- 1vomit verde
- 7am nevoie urgent de un raspuns: de cam 10 luni am sifilis
- 1tuse seaca persistenta
- 10stare de rau: voma, ameteli, temura corpul
- 2Inceput de gastrita
- 3Alegie la Fromilid cu eliberare prelungita?
- 1Radiografie plamani
- 1Tuse seaca si mucus
- 1Bronsita, alergie sau reflux gastric?
- 9Trittico - tuse seaca extrem de violenta
- 2Tuse mai mult seaca de mai bine de 8 ani
Mai multe informații despre: tusea seaca Voma
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: