Tuse seaca pana la voma

Fetita mea are 13 ani si acum vreo trei saptamani a inceput sa tuseasca, o tuse seaca. Am mers la medicul pediatru, ne-a zis ca e racita, amigdalita, nimic la plamani si am primit tratament cu antibiotic destul de puternic. De aproape trei saptamani tot mergem la medic, si cu tot tratamentul, tusea nu a trecut, ci e si mai sacaitoare, care uneori se termina cu voma. Ultima oara la consult fetita nu mai avea nimic, doar tuse, care inca mai persista dupa atata tratament. Mentionez ca tusea e in reprize mai rare, dar destul de sacaitoare, in special noaptea si care se duce pana la voma.
Va rog fumos sa-mi dati o indicatie, un sfat in aceasta probema, ca nu stim ce sa mai facem..
Va multumesc frumos!
Va rog fumos sa-mi dati o indicatie, un sfat in aceasta probema, ca nu stim ce sa mai facem..
Va multumesc frumos!
6 comentarii

Buna seara. Dupa descrierea simptomelor si a evolutiei, este posibil sa fie tuse convulsiva. Este necesar sa verificati daca fetita este vaccinata anti pertussis. Multa sanatate!

Va multumesc de raspuns!
Fetita are vaccinul antipertussis facut.
Si fratele fetitei, care e mai mic, a luat aceasta tuse, tuseste la fel. Le dau antibiotic la amandoi si sper sa le treaca aceasta tuse.
Fetita are vaccinul antipertussis facut.
Si fratele fetitei, care e mai mic, a luat aceasta tuse, tuseste la fel. Le dau antibiotic la amandoi si sper sa le treaca aceasta tuse.

Buna ziua. Daca vaccinarea anti pertussis este efectuata conform schemei, continuati tratamentul prescris. Pe langa antibiotic, este nevoie si de un preparat antitusiv. Multa sanatate copiilor!

Nu poate sa faca rau copiilor.Fierbeti o ceapa rosie, strecurati si puneti o linguritza de miere...dupa cateva ceaiuri fetitei mele i-a trecut tusea...dupa multe incercari medicamentoase.Sanatate.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14Durere de cap partea stanga
- 6Copilul meu are senzatii de voma de cam 10 ori pe zi
- 22fiere marita, viermi intestinali...
- 5diaree frecventa
- 1Stari dese de voma si urinat des
- 69Ameteli, stari de lesin si senzatie de voma
- 3Stare de voma si greata
- 6De 2 zile imi vomita laptele pe care il mananca
- 9agitatie bebelush 2 luni
- 109Traheobronsita la copii
- 5Transaminaze marite.
- 2Tuse seaca persistenta
- 99Fetita face frecvent bronsita
- 0stare de voma, transpiratie excesiva, gura uscata, stare de lesin..eram ca una beata.
- 1Tuse cu senzatie de voma de mai bine de 6 luni
- 1Astm sau alergie?
- 1Tuse seaca, constrictie retrosternala.sunt sub tratament cu cordarone.
- 5Tuse seacă de 3 săptămâni doar dimineața și seara
- 0Voma repetata, doar lichid verzui, amar
Mai multe informații despre: tusea seaca Voma
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: