Problema tuse de o luna

25-10-2020
Mm123
Nu este medic/terapeut
Mm123
Buna ziua, acum o luna de zile de la revenirea din concediu am inceput sa tusesc, la cateva zile a inceput tusea si la sotie. Tuse seaca la amandoi. La ea a trecut in doua saptamani fara sa ia medicamente, la mine inca. mai este... Impropriu spus ca tusesc fiindca s a ameliorat foarte mult dar mai tusesc rar in timpul zilei de 4-5 ori si tot imi vine sa imi dreg gatul. Am fost consultat de. medic familie si mi a spus ca nu se aude nimic in neregula. Am luat bronhexim 7 zile, aerosoli cu ialoclean 7 zile, ceaiuri si miere in continuu. Inainte sa plecam in concediu am avut simptome de alergie(mancarime ochi, nas, cerul gurii) iar anul trecut am avut nasul infundat cu diagnostc rino sinuzita. Acum nasul e semi infundat, iau dymista si ialo clean spray. Alergie sa fie? Dar totusi de ce a tusit si sotia? Sa fie de la mucozitatile din spatele nasului? Dar asta n ar crea tuse productiva? Ce parere aveti sa fie de la nas sau alergie sau reflux? Avand contextul pandemiei.nu as vrea sa iau la rand clinicile..
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: