tumora pe creier - costuri?
BUNA ZIUA.Am o cunostinta cu tumora pe creier..in ianuarie era de 5 centimetri.are dureri ingrozitoare, trebuie operata si i sa recomandat TG.MURES.Pt faptul ca este sub limita saraciei...nu sa dus si nici nu se duce deoarece i sa spus ca COSTA MULT.Va rog din suflet sa imi dati un sfat, o parere, in ce consta costurile...pt asa operatie se cumpara ori se plateste ceva sau e acel CADOUT pe care il dam noi??.Aceasta doamna are 4 copii cel mai mic are 7 luni.ROG URGENT RASPUS.MULTUMESC
8 comentarii
Buna! Din pacate in Romania cei fara bani de multe ori nu conteaza :(
Eu zic ca persoana respectiva sa mearga macar sa vorbeasca cu un medic care se poate ocupa de problema ei. Sa vorbeasca cu el cu cartile pe fata, adica...domnule asta sunt, bani nu am, ce pot face? Daca are norocul poate da de un medic ce nu pretinde nimic de la cei saraci(pentru ca exista si asemenea oameni). Daca nu sa mai mearga si la altul, poate are noroc sa dea de cine trebuie. Stiu ca nu e usor, dar nu trebuie sa aiba bani in momentul abordarii medicului. Succes si sanatate!
Eu zic ca persoana respectiva sa mearga macar sa vorbeasca cu un medic care se poate ocupa de problema ei. Sa vorbeasca cu el cu cartile pe fata, adica...domnule asta sunt, bani nu am, ce pot face? Daca are norocul poate da de un medic ce nu pretinde nimic de la cei saraci(pentru ca exista si asemenea oameni). Daca nu sa mai mearga si la altul, poate are noroc sa dea de cine trebuie. Stiu ca nu e usor, dar nu trebuie sa aiba bani in momentul abordarii medicului. Succes si sanatate!
0
01-06-2010, ora 00:28
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Sărut mâna!
Rrox, vă rog, sunteţi amabilă să-mi spuneţi în scris prenumele complet al d-nei respective (mă interesează doar prenumele complet, nimic altceva)? Din păcate, nu o pot ajuta financiar dar, din fericire, o pot ajuta prin intermediul rugăciunilor (medicul tratează dar numai Dumnezeu vindecă). Mulţumesc cu anticipaţie.
Numai bine!
Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)
P.S. - Cu siguranţă, d-na respectivă, va găsi un medic cu inimă :-)
Rrox, vă rog, sunteţi amabilă să-mi spuneţi în scris prenumele complet al d-nei respective (mă interesează doar prenumele complet, nimic altceva)? Din păcate, nu o pot ajuta financiar dar, din fericire, o pot ajuta prin intermediul rugăciunilor (medicul tratează dar numai Dumnezeu vindecă). Mulţumesc cu anticipaţie.
Numai bine!
Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)
P.S. - Cu siguranţă, d-na respectivă, va găsi un medic cu inimă :-)
genesis-iti multumesc pt. raspuns.Sa stii ca ai mare dreptate in ceea ce spui, femeia asta a umblat peste tot aici in oras, a fost la primar, a chemat televiziunea locala(BC), primarul ia zis ca nu sunt fonduri si ia dat doar 8 mil. bani pe care ia folosit la tomograf..si tot asa.a vb cu o dr.care ia zis clar in fata ca o trimite la tg.mures dar trebuie sa plateasca unele chestii care se folosesc la operatie(cam.2000 E)..iti dai seama ca clachezi cand auzi asa suma tu neavand bani nici macar de tren.Imi este tare mila, e foarte slaba cum am zis are 4 copii si stau intr-o garsoniera ANL.Deocamdata sta in retete care amelioreaza durerile de cap...A vb cu doctori dar stii..la noi te miroase de la distanta ca esti sarac si nimanui nu-i pasa ca mai moare unul...bani sa iasa si atat...O sa va tin la curent cu ce am mai rezolvat.
Mr. Nick-Iti multumesc si tie pt. raspuns pe doamna o cheama ELENA, poate dumnezeu va avea grija si de ea, de sanatatea ei, pt ca asa cum e are grija de 4 copii fara sa aiba prea multe bunuri materiale.Va multumesc frumos si sper din tot sufletul sa gasesc o cale de a o ajuta.Sa nu inteleaga nimeni gresit, nu vrem bani, vreau doar un sfat, o parere si poate un domn doctor cu o idee...ATAT vreau.Daca ajungea mai putin o ajutam personal.dar banii care se cer sunt enorm de multi.Aceasta femeie nu stie ca ma interesez pt.ea, pt ca nu asi vrea sa-si faca vise poate pt nimic.Imi e cunostinta si atat, dar imi este tare mila de ea, de copii si sotul care munceste cu ziua...
Poate totusi imi da si un domn(doamna) doctor vreo parere ca ei stiu cel mai bine SISTEMUL.
MULTUMESC MULT PENTRU RASPUNSURI SI DOAMNE AJUTA POATE VA FI SOARE SI PE STRADA NOASTRA CANDVA.
Mr. Nick-Iti multumesc si tie pt. raspuns pe doamna o cheama ELENA, poate dumnezeu va avea grija si de ea, de sanatatea ei, pt ca asa cum e are grija de 4 copii fara sa aiba prea multe bunuri materiale.Va multumesc frumos si sper din tot sufletul sa gasesc o cale de a o ajuta.Sa nu inteleaga nimeni gresit, nu vrem bani, vreau doar un sfat, o parere si poate un domn doctor cu o idee...ATAT vreau.Daca ajungea mai putin o ajutam personal.dar banii care se cer sunt enorm de multi.Aceasta femeie nu stie ca ma interesez pt.ea, pt ca nu asi vrea sa-si faca vise poate pt nimic.Imi e cunostinta si atat, dar imi este tare mila de ea, de copii si sotul care munceste cu ziua...
Poate totusi imi da si un domn(doamna) doctor vreo parere ca ei stiu cel mai bine SISTEMUL.
MULTUMESC MULT PENTRU RASPUNSURI SI DOAMNE AJUTA POATE VA FI SOARE SI PE STRADA NOASTRA CANDVA.
0
21-06-2010, ora 00:26
Stimată d-nă Rrox, vă mulţumesc mult pentru amabilitatea de a-mi oferi numele persoanei suferinde. Dumnezeu o va ajuta în mod negreşit, aşa cum ne ajută pe toţi în mod constant.
În altă ordine de idei, d-na doctor Ţigănişteanu Constanţa vă poate ajuta medicalmente vorbind. Dânsa este considerată cel mai bun medic internist din România - chiar este - şi, Slavă Domnului, are foarte multe cunoştinţe care pot interveni în scopul ajutorării d-nei Elena. Vă rog să o contactaţi şi să-i prezentaţi cazul. Rugaţi-o să vă ajute (dacă aveţi nevoie de o recomandare, îi puteţi spune că v-a recomandat Nicuşor (aşa mă ştie) şi cu siguranţă vă va întinde o mână de ajutor.
.
DR. ŢIGĂNIŞTEANU CONSTANŢA
Tel. mobil: 0751.030.553 (tel. personal)
Tel. fix: 021.313.05.70
Lucrează în cadrul CENTRULUI MEDICAL EUROSANITY
Calea Plevnei, nr. 44, Sector 1, Bucureşti,
Tel. mobil al clinicii: 0723.313.213
Tel. fix al clinicii: 021/ 311.54.54
.
Financiarmente vorbind, d-na Elena poate fi ajutată de către Fundaţia d-nului Gigi Becali sau de către fundaţia d-nului doctor George Constantin Păunescu. Sunt convins că va primi ajutor!
Contact (fundaţia d-nului Becali): Aleea Alexandru 1-3, sector 1, Bucureşti, tel/fax: 021.314.94.83;
Contact (fundaţia d-nului Păunescu): strada Cristian Popişteanu 2-4, etaj 3, biroul 6, sector 1, Bucureşti,
tel : 021.207.78.30; e-mail: fundatia@gcp-sa.com
Toate cele bune şi mult succes în iniţiativa nobilă de a vă ajuta un semen.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Cu iubire şi respect,
Mr. Nick
În altă ordine de idei, d-na doctor Ţigănişteanu Constanţa vă poate ajuta medicalmente vorbind. Dânsa este considerată cel mai bun medic internist din România - chiar este - şi, Slavă Domnului, are foarte multe cunoştinţe care pot interveni în scopul ajutorării d-nei Elena. Vă rog să o contactaţi şi să-i prezentaţi cazul. Rugaţi-o să vă ajute (dacă aveţi nevoie de o recomandare, îi puteţi spune că v-a recomandat Nicuşor (aşa mă ştie) şi cu siguranţă vă va întinde o mână de ajutor.
.
DR. ŢIGĂNIŞTEANU CONSTANŢA
Tel. mobil: 0751.030.553 (tel. personal)
Tel. fix: 021.313.05.70
Lucrează în cadrul CENTRULUI MEDICAL EUROSANITY
Calea Plevnei, nr. 44, Sector 1, Bucureşti,
Tel. mobil al clinicii: 0723.313.213
Tel. fix al clinicii: 021/ 311.54.54
.
Financiarmente vorbind, d-na Elena poate fi ajutată de către Fundaţia d-nului Gigi Becali sau de către fundaţia d-nului doctor George Constantin Păunescu. Sunt convins că va primi ajutor!
Contact (fundaţia d-nului Becali): Aleea Alexandru 1-3, sector 1, Bucureşti, tel/fax: 021.314.94.83;
Contact (fundaţia d-nului Păunescu): strada Cristian Popişteanu 2-4, etaj 3, biroul 6, sector 1, Bucureşti,
tel : 021.207.78.30; e-mail: fundatia@gcp-sa.com
Toate cele bune şi mult succes în iniţiativa nobilă de a vă ajuta un semen.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Cu iubire şi respect,
Mr. Nick
Mr. Nick ITI MULTUMESC pt informatii, o sa le dau mai departe si poate DUMNEZEU si acesti oameni o vor ajuta pe aceasta doamna care e vizibil la pamant.MULTUMESC MULT.
0
27-06-2010, ora 03:41
Stimată d-nă Rrox, cu siguranţă d-na Elena va fi ajutată. Rugaţi-o să aibă răbdare, credinţă şi să se roage la Bunul Dumnezeu.
Toate cele bune!
P.S. - Ştiu că Romedicul are profil medical, dar nu mă pot abţine să nu vă scriu următorul sfat duhovnicesc. Rugaţi-o pe d-na Elena să citească zilnic acatistul Sfântului Nectarie Taumaturgul (cu multă credinţă). Acest sfânt îi ajută foarte mult pe oamenii bolnavi de cancer. A făcut atât de multe minuni cu astfel de suferinzi, încât a ajuns să fie supranumit, Sfântul Nectarie - Tămăduitorul cancerului. Vă rog să-i comunicaţi! Eu cunosc un băiat care, cu ajutorul Sfântului Nectarie, s-a vindecat de cancer cerebral. Medicii au rămas stupefiaţi după ce au văzut că RMN-ul nu mai depistează formaţiunea tumorală din creier, pe care cu câteva zile înainte o depista perfect. Au crezut că s-a defectat, dar băiatul le-a povestit ce i s-a întâmplat (a fost la biserica unde s-au expus moaştele Sfântului Nectarie, s-a rugat cu credinţă şi a s-a vindecat). Povestea este reală, nu este inventată. Căutaţi pe internet şi veţi găsi mărturiile a sute de mii de persoane vindecate de cancer, din România şi Grecia. S-a publicat chiar şi o carte cu privire la acest minuni.
Toate cele bune!
P.S. - Ştiu că Romedicul are profil medical, dar nu mă pot abţine să nu vă scriu următorul sfat duhovnicesc. Rugaţi-o pe d-na Elena să citească zilnic acatistul Sfântului Nectarie Taumaturgul (cu multă credinţă). Acest sfânt îi ajută foarte mult pe oamenii bolnavi de cancer. A făcut atât de multe minuni cu astfel de suferinzi, încât a ajuns să fie supranumit, Sfântul Nectarie - Tămăduitorul cancerului. Vă rog să-i comunicaţi! Eu cunosc un băiat care, cu ajutorul Sfântului Nectarie, s-a vindecat de cancer cerebral. Medicii au rămas stupefiaţi după ce au văzut că RMN-ul nu mai depistează formaţiunea tumorală din creier, pe care cu câteva zile înainte o depista perfect. Au crezut că s-a defectat, dar băiatul le-a povestit ce i s-a întâmplat (a fost la biserica unde s-au expus moaştele Sfântului Nectarie, s-a rugat cu credinţă şi a s-a vindecat). Povestea este reală, nu este inventată. Căutaţi pe internet şi veţi găsi mărturiile a sute de mii de persoane vindecate de cancer, din România şi Grecia. S-a publicat chiar şi o carte cu privire la acest minuni.
Multumesc, o sa-i comunic si o sa citesc si eu.Numai bine.
0
27-06-2010, ora 23:26
Ok, mulţumesc. Numai bine!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9Cum sa-ti pastrezi sanatatea creierului
- 4Poate afecta creierul?
- 3am senzatia ca imi "strange" ceva crierul, uit foarte repede anumite chestii
- 8Creier gaurit de la carbonat de litiu
- 5Durerea din sufletul unei mame
- 6Tumoare cerebrala sau afectiune psihica?
- 3Multiple tumori cerebrale
- 3Oboseala creierului si a corpului
- 13INTELIGENTA - mai are remediu ?
- 7durere de cap, ma arde creierul mic, stare de lesin
- 6Mancarimi in creier
- 8Terapie, Refacere si recupere, Relaxare
- 2'Radioul' din creier
- 8Spasmofilie sau tumoare la creier?
- 7Senzatia de minte in ceata
- 8a consumat etnobotanice... ce analize determina leziunile creierului?
- 1Ce boala este aceasta boala (Alzheimer? tumoatre cerebrala? altele?)
- 0Alimente pentru stimularea activitatii cerebrale
- 1Tumora cerebrala intraparenchimatoasa occipital dreapta
Mai multe informații despre: Tumorile cerebrale Creierul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: