umora benigna pe centrul creierului apasandu-i centrii nervosi
Buna ziua as avea o intrebare, o cunostinta de-a mea are tumora benigna pe centrul creierului apasandu-i centrii nervosi, e cam mare, si am inteles ca in romania nu exista aparatura pentru a fii extirpata, nu rezista nici la drum de masina nici de avion pt a fii transportata in strainatate! Starea ei de sanatate s-a deteriorat foarte tare, nu se poate ridica singura, nu poate sa faca absolut nimic, uneori isi pierde memoria! Va rog ajutati-ma cu un sfat va rog mult! multumesc
3 comentarii
Spunei acele cunostinte ca homeopatia poate ajuta si vindeca astfel de tumori si fara bisturiu si sa mearga la un medic homeopat bun in Bucuresti sau unde poate.
mă scuzaţi, ce fel de tumoră este? adică la ce structură nervoasă- dacă ştiţi? În ce oraş s-a consultat? Există la Bucureşti centrul de neurochirurgie de la spitalul Bagdasar unde sunt destul de bine dotaţi, poate nu ar strica să fie consultată de un neurochirug de acolo.
Buna Tangerine88! Pot sa-ti fac o recomandare din propria experienta. Nu stiu daca, cunostinta ta si-ar permite o operatie in strainatate, lucru pe care i-l recomand din tot sufletul, la clinica Anadolu din Turcia exista un aparat care se numeste CyberKnife, practic esti operat de un robot. Precizia este atat de mare incat daca dintr-un reflex corpul se misca, aparatul se repozitioneaza singur. Persoana din viata mea care a suferit o astfel de interventie a ajuns la clinica prin intermediul reprezentantului lor din Romania.
-*. SANATATE MULTA!
(*modificat de administrator)
-*. SANATATE MULTA!
(*modificat de administrator)
Discuțiile despre tumori benigne și cancer au fost transferate pe:
Forumul Ghid-Cancer.ro - un proiect ROmedic destinat exclusiv acestui subiect.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5tumora cerebrala cu celule germinale
- 8ameteli si coordonare psihomotorie slaba!va rog mult de tot un sfat
- 818Glioblastom - un diagnostic cumplit
- 10Tumora cerebrala
- 6Tumoare cerebrala sau afectiune psihica?
- 8tumora pe creier - costuri?
- 3Multiple tumori cerebrale
- 1diagnostic tomografie cerebrala
- 8Spasmofilie sau tumoare la creier?
- 3tumoare cerebrala
- 7Betaserc+pramistar
- 1Tumora de clivus
- 2Interpretare CT craniu cerebral ajutor urgent va rog
- 1Tumora cerebrala intraparenchimatoasa occipital dreapta
- 1Cancer cerebral simptome
- 3Tumoare Cerebrala - Bunicul meu 75 de ani
- 3Tumori cerebrale