Cum pot afla daca mai sint intreg la creier ?
Ce analize as putea sa fac sa vad daca creierul meu mai functioneaza in parametrii normali?
Am vazut pe la tv ca sint niste aparate care afiseaza pe un ecran activitatea creierului. Ce sint alea? Se pot face si la noi? Daca da, unde?
Am vazut pe la tv ca sint niste aparate care afiseaza pe un ecran activitatea creierului. Ce sint alea? Se pot face si la noi? Daca da, unde?
4 comentarii
De ce anume te plangi?.sau poate ca ar trebui sa te intreb de ce consideri tu sau altii ca nu mai esti intreg la creier.
0
21-03-2010, ora 22:48
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Hy!
Daniel, îţi poţi face o electroencefalogramă (EEG). Această metodă de investigare, înregistrează activitatea electrică a creierului, reflectând modificările cerebrale normale (induse de vârstă şi de diferiţi stimuli interni şi externi) sau pe cele patologice.
Toate cele bune!
În speranţa că ţi-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nickstein;)
Daniel, îţi poţi face o electroencefalogramă (EEG). Această metodă de investigare, înregistrează activitatea electrică a creierului, reflectând modificările cerebrale normale (induse de vârstă şi de diferiţi stimuli interni şi externi) sau pe cele patologice.
Toate cele bune!
În speranţa că ţi-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nickstein;)
Hipocampometrie ar mai fi o varianta, daca te dau banii afara din casa.
Dar de fapt este utila pt persoane in varsta sau care au trecut prin soc post traumatic.
Dar de fapt este utila pt persoane in varsta sau care au trecut prin soc post traumatic.
mai Daniel eu cred ca nu mai esti intreg la minte, ar trebui sa consulti mai multi neuropsihiatrii.multa bafta.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3lamictalul si orfirilul in timpul sarcinii?...+ operatie pe creier...
- 4Poate afecta creierul?
- 3am senzatia ca imi "strange" ceva crierul, uit foarte repede anumite chestii
- 7ce exercitii as avea nevoie pt hemipareza?
- 13INTELIGENTA - mai are remediu ?
- 4creierul a murit
- 6Mancarimi in creier
- 8Terapie, Refacere si recupere, Relaxare
- 48cancer malign pe creier
- 1Performantele creierului pot fi imbunatatite?
- 7Senzatia de minte in ceata
- 3intepaturi la creier
- 4Functionarea creierului conform corelatiei credinta - principiu ying si yang - fizica
- 016 alimente care intarzie imbatranirea creierului si stimuleaza activitatea cerebrala
- 0Alimente pentru stimularea activitatii cerebrale
- 2Creierul se vindeca printr-o nutriție corecta
- 3One small step for man, one giant leap for mankind
Mai multe informații despre: Creierul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: