Scurt circuit la creier?
Buna ziua...mama a lesinat de vreo 4-5 in ultimii 2ani, si acum s-a hotorat sa faca un tomograf, iar medicul i-a spus ca are scurt circuit la creier.Ce este aceasta boala/chestie.Cat de grava este problema mamei?Viata ei este in pericol?
5 comentarii
A fost la consult...a facut si tomograf si ia gasit "chestia "asa cu scurt cuircuitul, Doctorul a spus ca intr-o zona, sangele circula mai greu, sau cel putin asa am inteles eu.deci care stiti, mama are vreo problema grava sau care se poate remedia?
ceea ce numeste medicul, , scurt circuit" ar insemna Atac ischemic tranzitoriu, dar ca sa intelegeti mai multe cititi despre
Accidentul vascular cerebral, care poate fi tranzitoriu si definitiv.(tastati pe Google..scurt circuit la creier)Ce varsta are mama??cereti medicului detalii, cauze, tratament, ar trebui supravegheata macar prin medicul de familie.
Accidentul vascular cerebral, care poate fi tranzitoriu si definitiv.(tastati pe Google..scurt circuit la creier)Ce varsta are mama??cereti medicului detalii, cauze, tratament, ar trebui supravegheata macar prin medicul de familie.
Mama are 42 de ani. Medicul ia prescris un medicament pentru 20 de zile(nu mai stiu cum se cheama...era ceva cu "de.".Si dupa aceste 20 de zile trebuie sa se reintoarca la control..As dori sa aflu va rog frumos daca boala ei se poate remedia
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1balonare, stare voma si lesin
- 3lamictalul si orfirilul in timpul sarcinii?...+ operatie pe creier...
- 2Aproape am lesinat :(
- 7Urgent!!!Stari de ameteala, lesin, dureri de cap
- 349In general sunt o persoana echilibrata, dar ma dau peste cap aceste stari mai mult cele somatice
- 4ameteala si senzatii de lesin
- 6desi nu consum alcool decat f rar, intr-o zi m-am intins mai mult si am baut cam 3 l de bere
- 13INTELIGENTA - mai are remediu ?
- 10lesinuri dese cauza
- 2'Radioul' din creier
- 6anxietatea, lesin, glicemie scazuta, teama
- 5lesin, dureri de cap si pierderea memoriei
- 0stare de voma, transpiratie excesiva, gura uscata, stare de lesin..eram ca una beata.
- 4Cand ma supar foarte tare, lesin
- 1diaree, lesin.
- 1stari de lesin, ametela, dureri de cap
- 1Hematom creier
- 6La ce medic sa apelez?
- 0Leșin cu tensiune mare
- 2Lesin
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: