dupa nastere, menstruatia s-a marit intervalul la 35-40 zile
am 28 de ani si in tot acest timp, de la 13 ani am avut ciclul absolut regulat 30-31 zile. Dupa nastere, de la 6 luni a inceput sa se mareasca intervalul la 35 zile, urmatoarea luna la 40 zile, am luat tratament pentru alte afectiuni-tratament care regla si ciclul si timp de 3 luni am avut normal, acum insa s-a scurtat durata intre menstre avind la 23 de zile, ce se intimpla? Precizez ca in aceste 23 de zile am avut dureri de inima ingrozitoare aproximativ 5 orec pe zi si am si acum.Este vreo legatura intre ele? ce medic as putea consulta caci medicul de familie nu stie ce sa imi recomande (in afara de paracetamol si nurofen-ceea ce e absolut aberant pentru simptomatologia mea).Precizez ca am probleme endocrine. Va rog sa-mi dati o mina de ajutor.Multumesc!
4 comentarii
Simptomele pe care le prezinti sunt mai mult de natura psihica.Gandeste-te bine ce anume iti alimenteaza stresul ptr este un principal regulator menstrual!!!!! Durerile de inima, atunci cand este vorba despre inima sunt in torace si iradiaza in spate intre omoplati, nicidecum in partea stanga a pieptului.Verifica in ce zona ai exact durerile
un examen endocrinologic te va lamuri, poate s-a dereglat de la sarcina...dozaj hormonal si interpretarea analizelor de un endocrinolog bun.
problema e ca am facut vreo 6 examene endocrinologice in acest timp, mi s-a prescris tratament dar... m-am dereglat si mai tare, ma simt mai rau ca inainte.Poate nu la toate cabinetele particulare sunt si medici competenti. Daca stiti un endocrinolog bun sa-mi recomandati si mie nu ar fi rau. Multumesc!
Revin cu raspunsul, poate nu am fost suficient de explicita.Glandele endocrine se deregleaza si datorita stresului, anxietatii.Raman la parerea de mai sus.Consulta un psiholog, iti va fi de mare ajutor si te va indruma si in privinta altor afectiuni la alte cabinete medicale.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Am nevoie de un sfat..urgent!!!
- 11Sunt derutata: de ce am scurgeri vaginale maro?
- 2Ciclu neregulat
- 2problema in legatura cu ciclul
- 17oare sunt insarcinata?
- 4am aproape 18 ani si ciclul neregulat
- 6exista riscu de a ramane insarcinata?
- 4in fiecare luna imi vine cu intarziere (2-3 zile)...
- 15Intarzieri menstruale
- 6Menstruatie nereglutata, crampe menstruale, voma, diaree, transpiratii, ovare micropolichistice
- 7Ciclu neregulat si uneori doar cateva picaturi
- 9Menstruatie neregulata sau sarcina?
- 9Am avut intotdeauna ciclul regulat, acum nu
- 5mai multe contacte sexuale neprotejate, dar cu pauze de 2-3 ore intre fiecare - sarcina?
- 7are legatura intarzierea cu protectia ?
- 5as putea fi insarcinata ?
- 1menstruatie neregulata - se poate gasi o soultie?
- 0Menstruatie neregulata
- 0Menstruatie neregulata
Mai multe informații despre: Ciclul menstrual neregulat
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: